Foreo - LUNA play Gezichtsreinigingsborstel

Sinds de afgelopen jaren ben ik gezichtsverzorging nog belangrijker gaan vinden. Naar mate je ouder wordt heeft je huid ook meer te verduren gehad; des te belangrijker om hem goed te gaan verzorgen. Ik ben heel strict met mijn reinigingsroutine (ik moet er niet aan denken met make-up op te gaan slapen), en verbeter deze routine nog regelmatig. Toen ik de kans kreeg om de LUNA play reinigingsborstel van Foreo te proberen zei ik hier dan ook uiteraard geen nee tegen!

De LUNA play is eigenlijk een heel klein, compact borsteltje. Je kunt het formaat vergelijken met één van die heerlijke macarons van Ladurée. Een heel handig formaatje om mee te nemen!

Ik probeerde zelf de LUNA play, maar hiernaast heb je ook nog een vergelijkbare versie; de LUNA play plus. Deze zijn allebei heel budgetvriendelijk geprijsd, een perfecte introductie in de reinigingsborstels van Foreo.

De LUNA play is echt een klein apparaatje, de LUNA play plus is net een slagje groter. Deze heeft een grotere borstelkop én heeft een vervangbare batterij. Dat is wat mij betreft dan ook het enige nadeel aan de gewone variant; deze is niet oplaadbaar en gooi je daardoor weg zodra hij leeg is.Niet getreurd; hij gaat ongeveer 100 reinigingsbeurten mee. Ik reinig mijn gezicht dagelijks grondig één keer, dus dat staat ongeveer gelijk aan 100 dagen.
Bij de reinigingsapparaatjes zijn er ook bijpassende producten te vinden om je reinigingsroutine te optimaliseren; een dag- en nacht cleanser. Ik teste zelf de nachtcleanser uit, aangezien ik mijn gezicht in de ochtend vaak alleen reinig met water.

De LUNA play is in principe hetzelfde als de meeste gezichtsborstels die we al kennen. Ik teste ooit al eens een Clarasonic, al vond ik deze iets minder prettig door de ruwere haartjes. Deze waren voor mijn huid vrij hard en daardoor greep ik er weinig naar.

Dit apparaatje is daar in tegen voorzien van siliconen borstelhaartjes; een heel stuk fijner voor mijn huid. Ik merk gelijk hoe prettig dit aanvoelt; geen geïrriteerde huid na het reinigen. Score!
Je kan er voor kiezen om één van de reinigingsproducten van Foreo te gebruiken, je kan ook kiezen om je eigen product te gebruiken. Ik teste hem een tijdje uit met de nacht cleanser om te kijken hoe deze mij beviel.

Als ik heel eerlijk ben verwachtte ik van de cleanser niet heel veel -ik ben heel moeilijk met reinigingsproducten-, des te fijner was het dat deze mij wel goed beviel. Mijn huid was vrijwel helemaal schoon na het reinigen met de LUNA play, ik gebruikte na afloop alleen nog mijn geliefde LUSH toner en bracht daarna mijn nachtcrème aan.

De LUNA play is mij bijzonder goed bevallen. Het is een compact apparaatje, hij is handig in gebruik en werkt heel effectief. Ik zou zelf wel sneller gaan voor de LUNA play plus; deze kost namelijk maar een tientje meer.

Foreo - LUNA play Gezichtsreinigingsborstel €39.00
'' Heb jij al kennis gemaakt met de reinigingsborstels van Foreo?

12 opmerkingen

 1. Dit lijkt mij een vet handig apparaatje! Wel jammer inderdaad dat je hem niet kan opladen, dan zou ik ook liever iets meer uitgeven voor een versie die je wel kan opladen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ik de enige die bij de naam 'LUNA Play' aan een vibrator of iets dergelijks denkt? :'D Jammer dat deze niet oplaadbaar is, niet bijster goed voor het milieu. Ik zou dan ook eerder de duurdere nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha nee je bent niet de enige, het was ook gelijk mijn eerste reactie!

   Verwijderen
  2. Hahahaha ik dacht ook al zoiets ja!

   Verwijderen
 3. Ik heb ook een Clarisonic en zelfs de haren van een "sensitive" borstel vind ik ook nog erg hard. Misschien dit een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé? Ik ben dus niet de enige, haha. Ik kan je zeker aanraden Foreo eens te proberen, ik vind het in ieder geval een stuk aangenamer!

   Verwijderen
 4. Wat een lieve foto's heb je altijd, lekker rustig om naar te kijken! Het apparaatje lijkt me heel fijn. Ik ben benieuwd. Voor deze prijs is het leuk om te testen!

  xx Niomi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit klinkt wel heel goed! Hij is ook niet zo extreem duur als sommige andere reinigingsborstels en daardoor ook iets dat je sneller aanschaft denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hier wel eens mee in mijn handen gestaan, maar toch terug gelegd in het schap. Ik ben wel benieuwd geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een aparte vormgeving, haha. Ik ben er wel erg benieuwd naar geworden!

  BeantwoordenVerwijderen