Paul Hewitt Phrep Bracelet - Aurora

Al tijden stond hij op mijn wishlist; de Paul Hewitt Phrep Bracelet. Een heel simpel armbandje wat toch continu mijn aandacht trok. Niet alleen het armbandje overigens; het hele merk vind ik onwijs leuk. Er zijn nog een aantal items meer die ik aan mijn collectie wil gaan toevoegen, maar mijn eerste ervaring met het merk moest dit armbandje worden. Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Wie of wat is Paul Hewitt, zal je nu wellicht denken. Ik ben nu ongeveer een half jaartje bekend met dit merk, al bestaat het al veel langer! In de 20e eeuw opende Paul Edward Hewitt een mannenwinkel met dezelfde naam. Ruim honderd jaar later begon zijn achterkleinzoon de stamboom af te scannen naar inspiratie voor zijn eigen sieraden en horlogemerk. Hij besloot de traditie te volgen en koos er toen voor om net als zijn grootvaders te kiezen voor unieke producten met een nautisch uiterlijk.

Het ankertje staat symbool voor Paul Hewitt, deze zie je dan ook verwerkt in het logo én in nagenoeg alle producten.

Het ankertje maakt de producten net wat robuuster dan dat ik eigenlijk vaak draag, maar bij deze armbandjes vond ik dat juist érg leuk. De combinatie van kleuren -ik koos voor de Aurora Bracelet met Roségouden afwerking- ziet er heel lief uit. In combinatie met de robuustere ''touwen'' en het anker is hij net wat stoerder.

Natuurlijk is het niet verplicht het armbandje in deze kleurencombinatie te kiezen. Je kunt kiezen uit heel veel kleuren bandjes, maar ook uit verschillende kleuren afwerking. Keuze genoeg om hem helemaal naar jouw smaak te ontwerpen.
Daarnaast heb je ook nog de keuze uit twee soorten bandjes. De eerste optie is een bandje van nylon, de tweede optie is een gebonden, leren bandje. De nylon bandjes zijn een tientje goedkoper, het leren bandje is daardoor net wat prijziger. Ik vond deze persoonlijk wel het mooiste (een nylon bandje zou met mijn werk vrij snel kapot gaan ben ik bang), en aangezien het verschil niet heel groot is maakte dat voor mij de keuze heel makkelijk.

Het was even twijfelen voor de maat, maar ik ben uiteindelijk gegaan voor de allerkleinste (XS). Mijn polsen zijn heel dun en nu sluit het armbandje mooi aan. Ik zou eventueel nog voor een 17 kunnen gaan, dan is hij net wat ruimer, maar persoonlijk vind ik het niet vervelend als hij wat minder ruimte heeft om te bewegen.

Paul Hewitt wordt verzonden vanuit Engeland en daardoor duurt de verzending iets langer. Bij mij was dit als nog minder dan een week en de kosten hiervoor zijn ook absoluut niet extreem.

Het is een prachtig armbandje én een heel fijn bedrijf om te bestellen. Alles word netjes en snel verstuurd en is in het echt nog een stukje mooier dan op de foto's op hun website.

Paul Hewitt Phrep Aurora Bracelet - €49.90
'' Heb jij al iets van dit merk in je collectie?

13 opmerkingen

 1. Wauw deze vind ik supergaaf. Net als je zegt heel stoer maar toch vrouwelijk door de kleurtjes. Mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem prachtig, wat een leuk merk. Hij is wel wat prijzig vind ik voor een armbandje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! Wat een mooie armband. Prachtig! Ik vind hem niet overdreven duur, perfecte prijs als je iets 'luxers' wil maar niet een hoop geld wil uitgeven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ben ik helemaal met je eens, ik vind het ook een nette prijs! :)

   Verwijderen
 4. I totally love the Paul Hewitt nautical collection, very affordable and on-trend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag het net op Instagram. Ik vind het een mooi armbandje !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig armbandje! Heel gaaf!!

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige armband =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig armbandje! Heel erg veel plezier ervan. Maar dat gaat vast wel lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk kleurtje! Ik vind hem heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen