Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Look

Al meermaals heb je op mijn blog een artikeltje kunnen vinden over de Miracle Gel lakjes van Sally Hansen. Sinds deze lakjes werden gelanceerd was ik eigenlijk enthousiast en nu het assortiment aan kleuren steeds verder wordt uitgebreid groeit dat natuurlijk alleen maar. Geïnspireerd op de Bohemian Trend brengt Sally Hansen wederom vier nieuwe kleurtjes uit, welke ik natuurlijk graag aan jullie laat zien!

De Miracle Gel lakken werken eigenlijk heel simpel. Mocht je nog niet van dit concept hebben gehoord leg ik het even heel kort uit, voor zover er iets aan uit te leggen valt! Het is namelijk heel eenvoudig. Je lakt je nagels met één/twee laagjes van één van de kleuren. Na deze laagjes goed te hebben laten drogen maak je gebruik van de gel top coat, zoals de naam het eigenlijk al zegt. Dit is een wat dikkere top coat dan je misschien gewend bent en juist daarom blijft de lak heel mooi zitten. Het geeft een gemanicuurd effect én het zorgt voor een langere duur van je nagellak.

Voor mij zijn dit soort lakjes echt een uitkomst. Ik ben namelijk al blij als mijn nagellak het één/twee daagjes volhoud, en hiermee is dat zeker mogelijk. Bij mij houd een kleurtje het ongeveer twee dagen mooi vol voordat ik deze wissel voor een ander kleurtje. Dit is natuurlijk wel bij iedere persoon anders, als je minder met je handen werkt heb je hier bijvoorbeeld al veel langer plezier van!
Heel veel kleurtjes had ik nog niet in mijn collectie, en deze vijf kleuren zijn wat mij betreft een perfecte aanvulling. De nieuwe kleurtjes zijn als volgt;

Birthday Suit; dit is een hele neutrale, zachte kleur. Voor mij is hij nog net iets donkerder als mijn huidskleur, veel scheelt het echter niet. Dit is echt zo'n kleurtje wat perfect is als je liever geen nagellak draagt die te veel opvalt, maar wel een verzorgde indruk wil achter laten.

Ik heb hier twee laagjes gebruikt, om hem volledig te laten dekken heb je eigenlijk nog een derde laagje nodig.

B Girl; dit is absoluut mijn favoriete kleur. B Girl is mintgroen, wat mij betreft een hele lieve kleur. Dit zijn kleuren waar ik de laatste tijd weer steeds meer naar toe neig en het fijne aan dit kleurtje is dat hij met twee laagjes ook perfect dekt.

Pink Tank; deze kleur is felroze, al vind ik hem persoonlijk wat meer naar rood neigen. In de flacon is hij bij mij echt fuchsia, op mijn nagels droogt hij echter wat donkerder op. Ik weet niet of dit alleen bij mijn flesje is of bij meerderen; ondanks dat is het een hele mooie kleur. Ook deze dekt met twee laagjes.

Sugar Fix; last but not least; een lichtblauwe kleur. Sugar Fix sluit mooi aan bij de mintgroene tint van B-Girl. Deze is nog net een stukje gedurfder, een kleur die inderdaad perfect is voor de zomer. Ook dit lakje dekt in twee laagjes perfect.

Ik ben zeker enthousiast over de nieuwe kleurtjes van Sally Hansen en ik zal met name Birthday Suit en B-Girl de komende tijd regelmatig op mijn nagels gaan dragen.

Sally Hansen Miracle Gel Nagellak - €11.99 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

10 opmerkingen

 1. Wauw, die mintgroene is idd supermooi. I like! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleurtjes zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Birthday suit en b girl zijn mijn favorieten, superleuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben dol op deze kleurtjes. Mijn review staat ook al ingepland hihi
  Ons mening komt wel redelijk overeen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. B Girl is ook mijn favoriet, mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes. De lakjes van Sally Hansen zijn zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Natascha Veld30-07-2017 16:44

  De mintgroene, wauw! Ik vind ze allemaal supermooi. ♥

  BeantwoordenVerwijderen