Movies I recently watched

Ik ben dol op het kijken van films, zowel thuis als in de bioscoop. Gelukkig ben ik niet de enige, waardoor mijn vriend en ik regelmatig een filmpje aanzetten óf een bezoekje aan de bioscoop brengen. Afgelopen maand waren dat twee films; baywatch en Pirates of the Carribean - Dead men tell no tales. Twee hele verschillende, nieuwe films; nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder.

Baywatch; Strandwachter Mitch Buchannon krijgt een nieuwe collega, Matt Brody onder zijn hoede. De nieuweling is een jongeman met een kort lontje. Mitch en Matt worden gedwongen samen te werken als ze op het spoor komen van een crimineel complot dat het voortbestaan van hun strand in gevaar brengt. -bron wikipedia. 

Baywatch is de eerste film die wij bekeken, met name omdat ik hem graag wilde zien. Ik ben dol op films met Dwayne Johnson, en een film als Baywatch is dan al helemaal goed ;).

Natuurlijk is de verhaallijn van dit soort films nooit fantatisch en moet je daar niet te veel van verwachten, het is wel een hele leuke film. Een perfecte film voor een gezellig avondje waarin er héél veel gelachen zal worden. De film zit vol met flauwe opmerkingen en bijzondere situaties waar de cast zich in weet te werken.

Een hele simpele, maar humoristische film. Zeker een film waar ik van heb genoten en die ik je aan zou raden als je nog twijfelt.


Pirates of the Caribbean - Dead men tell no tales; Kapitein Jack Sparrow wordt achternagezeten door een oude vijand, kapitein Salazar, die samen met zijn bemanning van spookpiraten is ontsnapt uit de Bermudadriehoek en vastbesloten is om elke piraat op zee te doden. Jack probeert de Drietand van Poseidon te bemachtigen, een krachtig artefact dat de bezitter de volledige controle over de zeeën verleent. Hij wil de Drietand gebruiken om Salazar te verslaan. Om dit te laten slagen moet hij een alliantie vormen met Henry Turner, een eigenwijze zeejongen die met de Drietand de vloek van zijn vader wil verbreken, en met Carina Smyth, een beeldschone astronoom die haar zoektocht naar de Drietand wil voltooien.. -bron wikipedia. 

Nog niet zo lang geleden keek ik de eerste vier delen van Pirates of the Caribbean en kwam ik tot de ontdekking dat ik dat al veel eerder had moeten doen. Wat een toffe films zijn dit! Johnny Depp vind ik sowieso een fantastische acteur en ook deze rol heeft hij fantastisch vertolkt.

Maar ook de film zelf vond ik heel erg sterk. Je zou verwachten dat het bij een vijfde film wel iets minder interessant zou zijn, al heb ik de volle twee- en een half uur geboeid naar het scherm zitten kijken.

Ik heb wel gemerkt dat dit soort films echt het leukste zijn om in de bioscoop te krijgen; dan is het toch net even anders als wanneer je hem thuis kijkt. Het maakt het allemaal net even wat spannender en dat is precies zo leuk bij deze films.

De film had een hele toffe verhaallijn en ging eigenlijk een beetje door op de vorige films. Hoe we in de eerste delen met Will en Elizabeth op pad gingen, ga je dat hier met Henry (de zoon van Will en Elizabeth!) en Carina Smyth. Deze dame is op zoek naar haar vader, terwijl Henry een manier zoekt om de vloek die op zijn vader rust te verbreken.

Geboeid was ik gedurende de hele film, de nieuwe karakters vond ik erg leuk én het feit dat de oude karakters nog even terugkwamen was ook erg boeiend. Ook deze film kan ik je zeker aanraden!

Wat mij betreft twee hele leuke films, absoluut aanraders. Ik ben vooral heel erg nieuwsgierig welke film jij als laatste hebt gekeken en welke film ik als volgende ga kijken.

'' Welke film heb jij als laatste gekeken?

14 opmerkingen

 1. Beide erg leuke films =)
  Voor het laatst heb ik de nieuwe film met de Minions gezien!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben super benieuwd naar Pirates, lijkt me een hele toffe film net zoals de andere delen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De laatste tijd heb ik me niet zo verdiept in films, nu heb ik zin om deze 2 te gaan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pirates of the Caribbean staat nog op my to-watch lijstje. Het lijkt mij inderdaad ook het leukste om zo'n film in de bios te zien. Ik had vooraf mijn twijfels over dit 5e deel maar hoor er goede reactie over :) Zelf ben ik al heelllll lang niet meer naar de bios geweest. De laatste film die ik heb gezien in de bios is Allied (echt een aanrader trouwens)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vroeg me ook af hoe je na vier films nog een goed vervolg kon verzinnen, maar ze zijn er zeker in geslaagd. Ik ben benieuwd naar Allied! :)

   Verwijderen
 5. Baywatch lijkt me hilarisch! Pirates wil ik ook wel zien; ik vind die films altijd zo mooi. De laatste film die ik in de bioscoop keek, was Beauty and the Beast. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beauty and the beast lijkt mij ook een mooie, die wil ik ook zeker nog zien!

   Verwijderen
 6. Natascha Veld05-07-2017 11:10

  Baywatch lijkt mij super grappig, ik vind films met Zac Efron altijd leuk ♥-♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beiden moet ik echt nog zien. Binnenkort maar eens een datenight naar de bioscoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De laatste film die ik in de bioscoop zag was Fantastic Beasts and Where to Find Them :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Baywatch heb ik samen met mijn vriend gezien. Ik heb wel gelachen om bepaalde stukjes. Maar het blijft natuurlijk een flauwe film ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut! Af en toe is dat juist zo lekker haha :)

   Verwijderen
 10. Pirates heb ik laatst ook gezien in de bios! Vond hem erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben echt al te lang niet naar de bioscoop gezien! Deze films zou ik graag nog willen zien :)

  BeantwoordenVerwijderen