Sensationail - Waarom ik er zo dol op ben

Toen Sensationail net lanceerde hoorde je iedere beautyliefhebber over het merk. De reviews vlogen je om de oren, al hoor ik er tegenwoordig nog weinig tot niets over. Zelf ben ik van begin af aan dol op dit merk en ben ik meer dan enthousiast over de kwaliteit van de gel. Nieuwsgierig waarom ik nog steeds dol ben op Sensationail en dit verkies over alle andere merken? Lees dan snel verder!

Mijn nagels zijn niet de meest mooie nagels die je ooit zult zien. Ik werk tenslotte vijf dagen in de week met voornamelijk mijn handen. Werk wat ik erg leuk vind, maar mijn handen en nagels iets minder.

Ondanks dat vind ik het belangrijk dat mijn handen er zo verzorgd mogelijk uit zien. Nu hoeft dat niet elke dag met een kleurtje, alleen verzorgde handen vind ik al prima. Maar om het toch net even wat meer ''af'' te maken ben ik dol op de producten van Sensationail.

Met mijn werk is het namelijk niet te doen om gewone nagellak te dragen. Dit doe ik dan ook bijna alleen in de vakantie, of op mijn teennagels. Als ik mijn gewone nagels lak is dit meestal binnen een uurtje al beschadigd, en na een volledige dag is het eigenlijk zo goed als afgeschreven. Dan kan ik het er beter afhalen, dat ziet er dan mooier uit!

Dit is dan ook de reden dat ik zo'n fan ben van Sensationail. En dit artikel is niet gesponsord, of in samenwerking met Sensastionail. Ik ben er gewoon oprecht nog altijd enthousiast over, en met alle nieuwe merken die de laatste jaren met dit soort producten de markt op zijn gegaan vind ik dat knap. Dat je je als een merk blijft ontwikkelen, en zelfs voor zo'n lage prijs een fijn product kunt neerzetten. Voor een Sensationail lakje betaal je namelijk maar cq. €12.99. Met zo'n kleutje doe je dan ongeveer tien keer (of vaker, afhankelijk van hoeveel laagjes je aanbrengt).

Bij mij blijft een Sensationail manicure ongeveer een week zitten. In de vakantie net wat langer, over het algemeen breng ik echter elk weekend een nieuw lakje aan. Dan ziet alles er weer netjes en verzorgd uit en kan ik er de week weer mee door!

Mocht je je afvragen welke lakjes ik op de foto's draag; dit zijn Pink Cheffon en Silver Glitter. Beide hele mooie kleurtjes die dekken in slechts twee laagjes.

'' Gebruik jij producten van Sensationail?

9 opmerkingen

 1. Ziet er echt heel mooi uit, en fijn dat dit zo lang blijft zitten. Je hebt trouwens prachtige foto's op je site!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi zeg, ik hoor inderdaad ook niks meer over sensationail. Eerst werd je er mee volgespamt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende het nog niet, ik mag helaas geen nagellak op met mijn werk! Hoe graag ik het ook zou willen. Voor mijn tenen zou het wel heel handig zijn!

  Liefs,
  Rosita Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt prachtig! Voor mij werkt het helaas niet zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook sensationail thuis. Ik vind het heel fijn spul. Blijft goed lang zitten. Helaas vind ik het eraf halen een heel werkje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer dat je daar moeite mee hebt! Ik doe er ongeveer tien minuutjes over, tot max een kwartiertje. Ik vijl altijd eerst de laag glans eraf met een wat grovere vijl, daarna weken in het speciale remover van Sensationail en dan kan je de rest er eigenlijk afhalen met het stokje wat ze verkopen. Werkt bij mij perfect!

   Verwijderen
 6. Mooie nagels! Ik heb ook vaker gelnagels gehad, maar ben op dit moment helemaal verslaafd aan nepnagels!

  BeantwoordenVerwijderen