Sally Hansen - Lazy Summer Nagellak

Eén van de merken die de afgelopen jaren héél hard is gestegen in mijn favorieten lijstje, is wat nagellak betreft Sally Hansen. Het merk brengt niet alleen onwijs veel leuke collecties uit; de lakjes zijn ook oprecht goed als we kijken naar de kwaliteit. Heel erg fijn, want een beetje langdurigheid is altijd prettig. Zeker tijdens de vakantie pak ik er regelmatig een nieuw kleurtje voor op mijn nagels bij; de perfecte mogelijkheid om de nieuwe Lazy Summer collectie uit te proberen!

De collectie bestaat uit maarliefst zeven nieuwe kleurtjes, waar ik er zelf drie van testte. Van links naar rechts zijn dit;

Aura'nt You Relaxed
Ohm My Magenta
Therapewter

Drie hele verschillende kleuren, waarvan op het eerste gezicht twee helemaal in mijn straatje. Mijn nagels zijn namelijk het meeste voorzien van een nude kleur, of een tint waar een beetje rood in zit verwerkt; wat mij betreft alvast een pluspunt.

Maar naast de nieuwe kleuren zijn deze lakken ook voorzien van een hele bijzondere (voor mij nieuwe) formule. Deze Color Therapy-lijn verzorgen namelijk ook je nagels door de argan-olie formule. Deze zit in de nagellakkleuren zelf, maar ook in de bijpassende top coat.

Alsof dat nog niet goed genoeg klinkt is er ook aan de vormgeving net dat extra beetje aandacht besteed. De lakjes hebben namelijk een rosé-gouden dop; love it!
Wat betreft de dekking van de lakjes ben ik héél erg enthousiast als het om de eerste twee lakjes gaat. Het zijn allereerst prachtige kleuren, maar je ziet hier ook slechts één laagje. Dit is niet alleen voldoende op de swatches, ook op mijn eigen nagels ben ik geen tweede laagje nodig. Heel erg fijn!

Over de rechter kleur, Therapewter, ben ik net wat minder enthousiast. Deze kleur heeft een specialere finish en dekt daardoor een stukje minder. Ik heb hier drie laagjes aangebracht en krijg hem daarmee helaas nog niet helemaal dekkend. Mooi is hij wel, dus als je hem wilt dragen zou ik je aanraden een grijze kleur als basis te gebruiken en hem daar overheen te swatchen. Dan komt hij net wat beter tot zijn recht!

Enthousiast ben ik absoluut. Het zijn wederom prachtige kleurtjes met een hele fijne formule. Mijn nagels blijven cq. 3-4 dagen mooi, waarna ik het fijn vind om ze weer opnieuw te lakken met een ander kleurtje.

Sally Hansen - Lazy Summer Nagellak - €11.99 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

15 opmerkingen

 1. Super leuke kleuren! Ik vind de zilveren het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie tinten! Ikzelf draag eigenlijk haast nooit rood, maar die bordeaux kleur is wel mooi voor in het najaar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave kleurtjes, ik vind ze mooi! De flesjes zijn ook mooi met rosegoud ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie kleurtjes, en de flesjes zijn ook zo elegant!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie lakjes, dit zijn persoonlijk niet mijn kleuren.
  Wel een fijne review!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer! Er zijn nog een paar andere hele mooie kleuren :)

   Verwijderen
 6. auran't you relaxed vind ik er supermooi uit zien. Fijn dat de lakjes ook lang blijven zitten, dat vind ik een pluspunt.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleuren! De lakjes van Sally hansen zijn altijd zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen