Sensationail - Pink Sand

Vorige maand schreef ik er nog over; waarom ik zo'n fan ben van Sensationail. Ik ben dol op de gel lakjes van dit merk en niet veel later kon je dit kleurtje voorbij zien komen in mijn shoplog. Ik besloot namelijk weer een nieuw kleurtje toe te voegen aan mijn collectie, en aangezien ik zelf dol ben op kleine artikelen met nagellak swatches deel ik deze vandaag met jullie!

Pink Sand is eigenlijk vergelijkbaar met de andere kleurtjes als het gaat om de manier van aanbrengen. Het enige wat mij opviel is dat hij iets minder dekkend is. Nu ben ik vooral de donkerdere kleuren van Sensationail gewend (deze gebruikte ik een poosje geleden veel), en weet ik dat het met dit soort kleuren lastiger is om snel voor een egale dekking te zorgen.

Met twee laagjes was de dekking eigenlijk prima, met drie laagjes is hij alleen nog net wat mooier. Je gebruikt dus iets meer lak, al zorgt dit er ook voor dat de 'laag' geld op je nagels dikker is. Bij mij blijft het langer zitten als ik meerdere lagen over elkaar aanbeng, met name omdat mijn nagels hierdoor wat steviger zijn.

Drie laagjes vind ik ook prima voor zo'n kleurtje. Bij een gewoon nagellakje zou ik dat te veel vinden; hier duurt het echter maar een paar minuutjes voordat de drie lagen volledig droog zijn. Dan heb ik overigens nog niet eens benoemd hoe mooi ik dit kleurtje vind; dan is het -het wat mij betreft helemaal waard. De kleur is heel subtiel, maar vooral heel elegant. Hij gaat eigenlijk heel goed gecombineerd met iedere outfit!

Sensationail Pink Sand Gel Nailpolish - €11.99

'' Welke kleur droeg jij voor het laatst op je nagels?

10 opmerkingen

 1. Mooi kleurtje! Ik heb momenteel een paars lakje van Essie op, in de zomer verkies ik toch liever felle kleurtjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem prachtig! Leuk zo'n nagel artikeltje tussendoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie kleur, ik heb nu de pink chevron kleur van sensationail op mijn nagels toevallig haha. Die vind ik ook supermooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Die kleur heb ik zelf ook, draag hem regelmatig :)

   Verwijderen
 4. Wat een tof kleurtje! Zelf mag ik door werk geen nagellak op.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kleur, mooie zachte kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen