Shoplog - Sephora & LUSH

Tijdens mijn vakantie kan ik het natuurlijk niet laten om regelmatig wat winkels te bezoeken; het leuke aan verblijven in het buitenland is dat hier vaak winkels zitten die je bij ons niet vindt. Sephora is er daar één van en hier sloeg ik weer even in met een aantal producten die ik graag wilde hebben. Daarnaast kocht ik ook bij LUSH een heleboel fijne aankoopjes en dit alles laat ik je vandaag zien.

Ik begin bij de winkel waar ik als eerste kwam; Sephora. Hier kwam ik in totaal twee keer en beide keren nam ik een aantal items mee. Ik heb daardoor niet alle prijzen meer, maar de meeste prijzen zijn vergelijkbaar met wat je er online voor betaald.

Natuurlijk kon ik het Urban Decay Heat oogschaduw palette niet laten liggen. Deze is nog niet zo lang geleden uitgebracht en toen ik hem zag belandde hij automatisch in mijn mandje; een prachtig palette wat ik graag aan mijn NAKED collectie wilde toevoegen.

Ook kocht ik een nieuwe foundation; de Naked Skin foundation van Urban Decay. Deze heb ik al eerder gebruikt en aangezien mijn variant op was -was ik erg blij hier een nieuwe te kunnen kopen.

Urban Decay kun je ook in Nederland bestellen, maar merken als Kat von D en Becca zijn hier moeilijker verkrijgbaar! Ik nam daarom van Kat von D de lock it fixing spray mee (ook mijn fixing spray was toe aan vervanging), én de tattoo liner. Twee producten waar ik heel veel goeds over heb gehoord en daarom graag wilde proberen.

En tot slot; de Becca highlighter in de kleur Moonstone. Dit is een hele mooie, lichte highlighter. Perfect voor mijn lichte huidje!

Urban Decay Naked Heat Palette €49.95 - Urban Decay foundation €37.95 - Kat von D tattoo liner €19.95
Uiteraard kan ik de LUSH ook niet voorbij lopen zonder iets mee te nemen. Dit keer koos ik voor een heleboel items; ik had mijn LUSH bestelling namelijk al uitgesteld omdat ik wist dat ik deze op vakantie tegen zou komen.

Alleerst koos ik voor de Tender is the night massage bar, inclusief blikje. Deze ruikt heel warm en tegelijkertijd vrij zoet; een perfecte geur voor de winter. Massage bars van LUSH vind ik het allerfijnste.

Wat betreft honing ben ik ook dol op de geuren van LUSH. Ik nam een flink stuk Honey I washed the kids zeep mee (0.21 kg), zodat ik weer een tijdje vooruit kan. Met dezelfde geur kwam ik ook de 'Scrubee' tegen. Dit is een bijvormig stukje scrub die je eenvoudig kan gebruiken door hem over je huid te wrijven.

Uiteraard kunnen bruisballen niet achterblijven in een LUSH post; ik nam een nieuwe Sex Bomb mee én een nieuwe; Cheer Up Buttercup. Dit is een hele fijne citrus geur, lekker fris!

Scrubs proberen wij hier graag uit en toen we de Salted Coconut variant tegenkwamen werden wij heel nieuwsgierig. De geur van kokos is hier erg geliefd én hetzelfde geld voor scrub; een perfecte combinatie. Dit is overigens een hele milde scrub.

Tot slot koos ik nog voor een nieuwe shower jelly; 93.000 miles. Deze had ik nog niet eerder gezien of geroken, maar aangezien de geur fris en tegelijkertijd heel warm is leek dit mij een hele fijne!

Ik ben heel blij met mijn aankopen en reviews hiervan kunnen jullie zeer binnenkort verwachten!
'' Wat was jouw laatste aankoop?

19 opmerkingen

 1. Wat een geweldige aankopen! Dat palette van Urban Decay lijkt me echt prachtig, net als de highlighter van Becca!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn beide inderdaad prachtig, ik ben er onwijs blij mee!

   Verwijderen
 2. Dat zijn aardig wat aankopen, jeetje haha. Ik wou dat ik zoveel in één keer kon kopen. Ik ben super benieuwd naar scrubee van lush en naar het ud palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie aankopen heb je gedaan =)
  Ik ga naar Kopenhagen op vakantie dus kan dan voor het eerst naar de Sephora.
  Kan niet wachten haha!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige aankopen! Goh, mijn laatste... Ik heb afgelopen weekend de Rosie-geschenkverpakking van Lush als verlaat verjaardagscadeau van m'n schoonouders gekregen. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn altijd fijne cadeautjes, nog gefeliciteerd! :)

   Verwijderen
 5. Wauw, mooie producten! Vooral die Tattoo Liner zou ik graag willen, evenals een Urban Decay palette. Maar eigenlijk ook de highlighter van Becca wel, haha. Ben benieuwd hoe de producten bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Natascha Veld29-08-2017 11:18

  Aankopen om van te dromen haha, ik ben heel benieuwd naar je review van de Becca higlighter. Die lijkt me echt prachtig!

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie producten heb je gekocht, ik ben nu al benieuws naar Moonstone! Zelf heb ik afgelopen vakantie de tattoo liner meegenomen bij Sephora en dat is echt één van mijn favorieten. Ben benieuwd of jij hem ook zo fijn vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super leuke aankopen. De Naked Skin foundation lijkt me echt mega fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is echt fantastisch! Ik heb mijn eerste flesje al op en dit zal ook zeker niet de laatste zijn :)

   Verwijderen
 9. Ik ben heel benieuwd naar de Honey I washed the kids zeep, die klinkt zo lekker. Mijn laatste aankoop was een Michael Kors tas :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt zeker als een goede aankoop! Welk model heb je gekocht? :)

   Verwijderen
 10. Heerlijke aankopen! Het laatste wat ik kocht was heel wat producten van Lush & wat kledingstukken van H&M.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijke koopjes zeg, ik hou ook echt van lush! Becca highlighter in Opal heb ik ook gescoord bij de Sephora

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijke aankoopjes! Die scrub van Lush klinkt alsof hij erg lekker ruikt, ik ga er eens aan snuffelen als ik weer eens bij Lush ben.

  BeantwoordenVerwijderen