Becca - Moonstone Highlighter

Ik denk dat ik voor velen spreek als ik zeg dat ik het merk Becca de laatste jaren steeds meer voorbij ben zien gaan komen. Het merk wordt steeds populairder en zie ik voornamelijk veel bij buitenlandse Youtubers. Met name in Amerika is dit merk immens populair, al trekt die populariteit ook steeds meer naar ons eigen land. Zelf was ik al een tijdje nieuwsgierig naar de highlighters van het merk, al werd ik pas echt enthousiast toen ik ze tijdens een bezoekje aan Sephora in mijn handen had. Ik besloot om één van de highlighters mee te nemen, en dat werd zonder enig twijfelen Moonstone.

De reden waarom Becca mij niet gelijk aansprak, was de vormgeving. Ik werd niet heel enthousiast van de ufo-vormige highlighters, want dat is waar het mij iedere keer weer aan doet denken. Nu vind ik het absoluut geen lelijke verpakking, het is meer zo'n verpakking waarvan ik niet weet wat ik er nu echt precies van vind. Aan de ene kant vind ik de verpakking niet bijzonder, aan de andere kant vind ik hem juist heel uniek en toch ook redelijk mooi!
Maar het gaat niet alleen om de vormgeving, en over de kwaliteit van Becca hoorde ik té veel goede dingen om niet nieuwsgierig te worden. Ik besloot daarom om zelf een highlighter mee te nemen en kwam al meteen uit bij Moonstone.

Moonstone is een vrij lichte highlighter, perfect voor mijn lichte huidskleur. Met highlighters heb ik vaak het probleem dat ze te donker zijn; als je daar ook last van hebt is Moonstone de perfecte keuze. Het is niet zo dat deze alleen geschikt is voor lichte huidskleuren, ook met een donkerdere huidskleur kan deze heel mooi zijn. Dat is ook het fijne aan deze kleur; ik denk dat hij bij nagenoeg geen enkele huidskleur zal misstaan.
Ondanks dat het een lichte kleur is, is hij niet helemaal wit zoals bijvoorbeeld Nars Albatros. Dat vind ik voor de winter heel erg prettig. Mijn huid is in deze koude maanden nog een stuk lichter dan dat hij in de zomer- en lenteseizoenen al is. Een highlighter met een gouden in plaats van een witte ondertoon is dan wat mij betreft perfect.
En wauw, bij het swactchen in de winkel was ik al gelijk verkocht. Moonstone is een prachtige witgouden highlighter met een heleboel shimmers. Als ik hem heel subtiel aanbreng -zoals op mijn swatchfoto- is hij al prachtig. Hij blend heel eenvoudig in met mijn huidskleur en laat een prachtige shimmer achter. 

Van vooraanzicht is hij niet heel aanwezig, maar van de zijkant absoluut wel.Het is echt een perfecte highlighter als je er van houdt dat hij aanwezig is, maar je niet helemaal verblindt. Sommige dagen heb ik namelijk zin in zo'n blinderende highlighter, al is dat niet iedere dag zo. 

Becca's Moonstone is wat mij betreft perfect voor dagelijks gebruik, met net even dat beetje extra. Hij geeft je gezicht een hele gezonde glans én een juiste hoeveelheid shimmer. Ik gebruik hem sinds mijn vakantie dagelijks en ik denk dat ik hem er ook zeker nog regelmatig bij zal blijven pakken!

Becca - Moonstone Highlighter - €31.00
'' Wat is jouw favoriete highlighter op dit moment?

8 opmerkingen

 1. Wat een prachtige highlighter zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm20-09-2017 11:00

  Dat gouden glansje vind ik heel erg mooi, jammer dat je dit merk hier nog zo moeilijk kunt krijgen. Ik wil toch zeker eens iets van Becca bestellen! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad heel jammer, maar gelukkig zijn ze wel gemakkelijk online te bestellen! :)

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet niet of die bij mij past, maar ik vind het wel een erg mooie highlighter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem heel erg geschikt voor elke huidskleur, maar je moet er natuurlijk wel van houden! :)

   Verwijderen
 5. Ik vind hem er wel heel erg mooi uit zien, maar de verpakking deed mij ook een beetje denken aan een Ufo haha!

  BeantwoordenVerwijderen