De perfecte laptoptas - Cowboysbag


Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe laptoptas, aangezien ik mijn laptop (en een aantal andere items) iedere dag meeneem naar mijn werk. Omdat ik niet genoeg heb aan één vak voor alleen een laptop kan het soms best lastig zijn een perfecte tas te vinden, al kwam ik hem uiteindelijk toch tegen. Tijdens wat online shoppen stuitte ik op deze cowboysbag en na het checken van de maten was ik er gelijk uit; eindelijk een perfecte tas!

Wat voor mij heel belangrijk is bij een laptoptas, is dat hij groot genoeg is. Mijn laptop gaat iedere dag mee, evenals mijn notitieboeken, portemonnee en andere kleine essentials. Met name de notitieboeken nemen aardig wat ruimte in en dat zorgde ervoor dat mijn keuze snel gemaakt was.

Cowboysbag biedt heel veel keuze aan en ik koos zelf voor de Spalding 1525 in de kleur Elephant Grey. De tas is ook beschikbaar in andere kleuren, maar aangezien mijn outfits vaak roze/rood bevatten leek deze tas mij het meest gunstig.
Het grootste pluspunt aan de Cowboysbag vind ik -naast de ruimte- de uitstraling. Je betaald wat meer voor zo'n tas, maar hij ziet er ook gelijk een stuk mooier uit dan de meeste standaard laptoptassen. Naast het design betaal je natuurlijk ook voor het materiaal; dit is een echt lederen tas. Heel fijn vind ik zelf, zo weet je namelijk zeker dat hij wel een paar jaar mee gaat. Handig, want elk jaar een nieuwe laptoptas aanschaffen vind ik persoonlijk niets.

Als je op zoek bent naar ruimte, mooi design en kwaliteit kan ik je zeker eens aanraden om een kijkje te nemen tussen de Cowboysbag tassen, ik gebruik hem nu ruim een maand en ben in ieder geval heel erg enthousiast!

Cowboysbag Spalding 1525 - €199.95
'' Wat voor tas gebruik jij voor het meenemen van je laptop?

13 opmerkingen

 1. Ik heb zelf ook eens een cowboysbag gehad, maar ik vind ze zo duur. Misschien vraag ik hem wel voor mijn verjaardag, ik vind hem heel mooi voor mijn studie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne tas is dit! Super dat alles erin past wat je iedere dag nodig hebt. Zo heb je alles bij elkaar en ook nog een stevig ingepakt. Ik ben ook echt een fan van leer. Mijn tassen moeten gewoon kwalitatief goed zijn, anders gaan ze zo snel kapot en dat vind ik echt zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut! Ik vind het ook zonde als ze snel kapot gaan.

   Verwijderen
 3. Mooie tas! Het is inderdaad een smak geld, maar dan heb je wel wat.
  Goh, ik hoef mijn laptop niet zo vaak mee te nemen. Meestal stop ik hem dan in een rugzak of in m'n Fighting Animal Testing Bag van Lush. Die gebruik ik namelijk meestal als handtas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind canvas tassen ook altijd erg handig. Gebruikte die eerst ook voor mijn laptop, maar als je die elke dag moet meenemen is dat toch wat minder vind ik zelf. Als tweede tas neem ik ze wel bijna iedere dag mee!

   Verwijderen
 4. Ik vind hem echt prachtig en persoonlijk vind ik het best meevallen qua bedrag. Tuurlijk het is even wat, maar je hebt ook normaal jaren plezier van zo een tas. Supermooi exemplaar! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij ziet er mooi uit! Zelf gebruik ik nu twee tassen voor naar mijn werk; de laptoptas die ik daarvan heb gekregen en een andere grote tas. Niet heel handig, maar ik heb nog tas gezien waar alles veilig in past.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het zelf ook nooit makkelijk om met meerdere tassen te sjouwen, maar een tas vinden waar écht alles in past is altijd lastig. Deze is voor mij perfect voor mijn werkgerelateerde spulletjes. Alles wat ik extra meeneem stop ik wel ook in een losse tas.

   Verwijderen
 6. wauw hij ziet er echt prachtig uit, helemaal mijn ding en kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige tas! Ik ben ook gek op cowbagbags. Zelf neem ik mijn laptop altijd mee in een hoes maar dat is eigenlijk helemaal niet handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw wat een prachtige kleur! Ik vind cowboybags zo ontzettend mooi, maar in deze kleur NOG mooier. Prachtig exemplaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi is hij hé, ik was er ook gelijk door verkocht :)

   Verwijderen
 9. Wat een ontzettend mooie tas ! Kost wat, maar dan heb je ook wel een hele goede.

  BeantwoordenVerwijderen