Kat von D - Lock It Setting Mist

Al een paar jaar lang hoor ik voornamelijk lovende dingen over het merk Kat von D. Een merk dat is opgericht door tattoo ontwerper Kat von D herself, met producten die hier heel erg goed bij aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan de tattoo liner en haar ultradekkende concealers en foundations, die zelfs tattoos onzichtbaar kunnen maken. Een ander product waar ik heel veel goeds over hoorde was de Lock-it setting mist; die wilde ik graag proberen!

Eigenlijk was de Lock-it setting mist niet helemaal mijn eerste keuze. Ik ging voor de Urban Decay All Nighter setting spray, al was deze helaas niet meer voorradig. Ik besloot daarom om voor een andere te gaan en kwam op die van Kat von D uit. Hier had ik tenslotte ook al veel goede dingen over gehoord!

Wat betreft de verpakking, om te beginnen, ben ik niet heel enthousiast. Hij doet mij denken aan de toners van LUSH -welke ik graag gebruik-, maar voor een setting spray vind ik het flesje toch wat minder charmant. Zeker in combinatie met het zilver.

Maar het draait natuurlijk niet alleen om de vormgeving! De setting mist zelf is heel eenvoudig in gebruik. Nadat je -je make-up er op hebt zitten spray je hem royaal over je gezicht, wacht je even tot het geheel is opgedroogd en je bent ready to go.
Wat betreft dat sprayen; het spuitje van de setting spray heeft echt een hele lichte mist, waardoor er niet heel veel uitkomt. Ik merk dat ik echt heel wat spraytjes gebruik voordat ik echt het idee heb dat er iets op mijn gezicht zit. Nu is dat niet erg; er komt niet heel veel uit en je verspilt dus niet gelijk alles, maar het is even wennen in vergelijking met de setting sprays die ik hiervoor gebruikte. Dit is echt meer een mist dan een spray.

Ondanks dat het even wat spraytjes kost merk ik dat mijn make-up daarna de gedurende de dag absoluut beter blijft zitten dan wanneer ik geen setting spray/mist gebruik. Ik weet niet of ik hem beter vind dan de MAC fixing spray die ik hiervoor gebruikte; hij komt zeker in de buurt!

Kat von D - Lock It Setting Mist - €21.00
'' Welke setting mist/fixing spray gebruik jij het liefste?

8 opmerkingen

 1. Lijkt me heel erg fijn! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave verpakking! Lekker donker haha, maar dat past ook bij haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er inderdaad wat goedkoop uit, zeker in vergelijking met de kartonnen verpakking. Verder klinkt hij wel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé? Als je de verpakking erom heen ziet verwacht je net even wat extra's.

   Verwijderen
 4. Dankjewel voor je review, hier was ik erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne review, deze heb ik toevallig ook gekocht op vakantie.
  Moet hem nog proberen ben benieuwd =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakker ziet er voor mij wel iets te duister uit ja hihi..
  Ben overigens wel grote fan van de Tattoo-Liner!

  BeantwoordenVerwijderen