LUSH - Salted Coconut Hand Scrub

Tijdens mijn vakantie nam ik een aantal fijne producten van LUSH mee, waar je onlangs al een review van kon vinden. Daar probeerde ik de Honey I washed the kids zeep én het schattige bijtje; Scrubee. Een ander fijn product wat ik meenam is de Salted Coconut handscrub. Wat betreft scrubs ben ik dol op LUSH en daardoor werd ik héél erg nieuwsgierig wat ik van deze scrub zou vinden.

Ik ben dol op mijn Lemony Flutter nagelriemcrème, al merkte ik dat ik voor die tijd toch wat miste. Ik werk dagelijks met mijn handen en heb daardoor snel wat ruwere plekjes en droge velletjes; tijd om er iets aan te doen.

Salted Coconut is allereerst de meest héérlijke hand scrub die ik ooit heb gehad. Hij ruikt naar kokos met een subtiel vleugje vanille. Een hele zachte, warme kokosgeur. Niet het type overheersende kokos, daar ben ik zelf namelijk ook geen fan van.

Maar wauw, deze geur! Ik pak graag een beetje van de scrub en scrub mijn handen hier goed mee. Na het scrubben was ik mijn handen af met lauwwarm water en dep ik ze rustig droog met een handdoek.
Na het scrubben merk ik dat mijn handen al onwijs zacht aanvoelen. Wat ik extra fijn vind, is dat de geur van de scrub ook daadwerkelijk blijft hangen. Dat heb ik niet vaak met handscrubs, aangezien je ze relatief snel weer van je handen afwast.

Wat betreft de korrel; de korrel van deze scrub is heel erg fijn. Het zijn miniscuule zeezout korrels en dat maakt hem jusit zo prettig. Zeker als je al wat drogere handen hebt is het geen pretje om een hele grove scrub te gebruiken. Bij mij maakt dat het namelijk alleen maar erger.

Ik ben heel erg enthousiast over deze scrub, meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. De geur is prachtig, mijn handen voelen zacht aan na het scrubben én het zit in een heel handig potje. Regelmatig pak ik deze scrub er even bij en ik ben zeker van plan hem vaker te gaan halen.

LUSH - Salted Coconut Hand Scrub - €13.95
'' Wat is jouw favoriete hand scrub?

18 opmerkingen

 1. Dit lijkt me een hele fijne scrub, ik kende hem eigenlijk nog niet. De lemony flutter is hier trouwens ook favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je Lemony Flutter fijn vind vind je dit ongetwijfeld ook een topper! :)

   Verwijderen
 2. Klinkt echt als een fijn product, als ik weer bij de Lush store ben ga ik deze even ruiken =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik eigenlijk nooit een handscruv maar dit klinkt wel erg fijn! De geur maar ook de fijne korrels spreken me erg aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De fijne korrels vind ik ook onwijs fijn, zeker een aanrader.

   Verwijderen
 4. Dat het naar kokos ruikt maakt mij al helemaal blij :) Ik ga deze scrub zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met kokos kun je niet snel de fout in gaan! Deze kokosgeur is echt perfect wat mij betreft.

   Verwijderen
 5. Hij ziet er echt heerlijk uit <3 Lush is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk niet dat ik ooit al een handscrub gebruikt heb! Ik scrub m'n handen wel eventjes mee als ik douche met een scrub, maar verder... Klinkt als een erg handig product voor wanneer je inderdaad dag in dag uit met je handen in de weer bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat deed ik in eerste instantie inderdaad ook vaak, maar ik merk dat dit echt beter werkt. Zeker omdat ik de scrub wat langer zijn werk laat doen.

   Verwijderen
 7. Het lijkt mij een hele fijne handscrub, en je foto's vind ik ook supermooi. Hij ziet er heel natuurlijk uit en dat is natuurlijk vaak zo bij Lush haha. De prijs is op zich ook prima, ik ben benieuwd hoe lang ik er mee zou doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik heb hem nu ongeveer 4 à 5 keer gebruikt en ik ben nog niet op de helft, al is het even afhankelijk van hoeveel je per keer gebruikt. :)

   Verwijderen
 8. Klinkt als een heerlijk product! De geur lijkt mij zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet er heerlijk uit! Zelf nooit iets van Lush geprobeerd, toch misschien maar eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog nooit? Echt een aanrader! Ze hebben zzoveel fijne producten. :)

   Verwijderen
 10. Dit lijkt mij heel fijn om je handen eens mee te verwennen :D x

  BeantwoordenVerwijderen