Mijn herfst favorieten

De herfst is bijna officieel begonnen, wat voor mij altijd wat verandering betekend. Niet alleen in mijn kledingkast; ook wat betreft mijn favoriete beautyproducten. Ik probeerde de laatste tijd een heleboel nieuwe producten uit, ontdekte favorieten en wisselde producten voor elkaar in. Zo hield ik de afgelopen tijd een lijstje met favorieten over die perfect zijn voor het aankomende seizoen. Nieuwsgierig welke items dat precies zijn? Lees dan snel verder.

Ik heb het dit keer bij twee hele eenvoudige lijstjes gehouden met mijn absolute favorieten. Het zijn er ieder drie waarvan ik ze de laatste tijd bijna allemaal op dagelijkse basis heb gebruikt.

Mijn favoriete beautyproducten
Urban Decay - Naked Heat Oogschaduw Palette; het Urban Decay Naked Heat palette heeft eigenlijk niet veel uitleg nodig. Dit palette bevat de meest prachtige kleuren. Beginnend bij bruin, oplopend naar steeds meer oranje en rood. Alle tinten hebben een duidelijke oranje ondertoon en zorgen voor de meest prachtige herfst oogschaduwlooks.

Kat von D - Tattoo Liner; in de herfst begint het steeds kouder te worden. Bij mij resulteert dat snel in verkoudheid en tranende ogen. Een goede waterproof eyeliner is dan wat mij betreft echt een must, het is namelijk geen pretje als je eyeliner na een halve dag begint te verdwijnen/lekken.

MAC - Really Me Lipstick; Really Me van MAC is al een lange tijd mijn favoriet geweest. Ik heb hem een tijdje ingewisseld voor Honeylove (ook een prachtige lipstick van MAC), al neig ik nu weer steeds vaker naar Really Me. Deze kleur is net even wat paarser en past perfect bij het Naked Heat palette.
Mijn favoriete huidsverzorgingsproducten
Philosophy - Purity Cleansing Wipes; deze doekjes van Philosophy ontving ik een tijdje geleden en gebruik ik sindsdien heel erg graag. Je kunt ze gebruiken voor het verwijderen van gezichtsmake-up, al vind ik ze vooral heel erg fijn om in de ochtend mijn gezicht even mee te reinigen. De doekjes hebben een hele subtiele geur en zorgen ervoor dat mijn huid er gelijk weer lekker fris uit ziet.

LUSH - Mint Julips Lip Scrub; mijn lippen voelen ook in de herfst- en winter steeds vaker droog aan. Een lipscrub is wat mij betreft dan een perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat ze weer zacht en gevoed uitzien. Dat is voor mij een must; je lipstick zit namelijk veel mooier als je lippen geen droge plekjes hebben.

Hugo Boss - The Scent for Her; tot slot het parfum wat ik de laatste tijd heel veel heb gedragen; Hugo Boss - The scent for her. Deze parfum is heel subtiel en vrouwelijk. Ik draag hem al vanaf het begin van de zomer en vind hem ook nog steeds fantastisch voor de herfst. Deze wissel ik binnenkort wel in voor een wat kruiderige geur; de komende paar weken pak ik hem er nog wel een paar keer bij.

En dat waren mijn favorieten van dit moment! Ik ben heel erg nieuwsgierig welke items jij er in de herfst graag bij pakt.

'' Wat zijn jouw favoriete producten op dit moment?

9 opmerkingen

 1. Wat een fijne producten! Ik ben super benieuwd naar het Naked palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het palette van Urban Decay zo tof! Mooie producten gebruik je :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie herfst favorieten =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mac lippenstiften zijn altijd zo goed van pigmentatie hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lipscrub vind ik zelf ook heel fijn, maar ik gebruik het te weinig :( x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, die lip scrub heb ik ook! En de Tattoo Liner werkt om de een of andere reden niet goed bij mij. Misschien kan ik er gewoon niet mee werken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie favorieten! Ik wil dr Tattoo liner van Kat von D ook nog graag proberen! X

  BeantwoordenVerwijderen