Mijn nieuwe -budget- schoenen

Ik ben dol op schoenen en heb inmiddels een flinke collectie opgebouwd. Een collectie die bestaat uit sneakers, platte schoenen en grotendeels hakken. Hakken in allerlei hoogtes, soorten en kleuren. Aan die collectie hakken voegde ik recentelijk -en eigenlijk per toeval- weer een paar toe. Een paar die ik voor bijzonder weinig op de kop tikte!

Ik kocht deze schoenen namelijk voor €34.90 bij Van Haren; een koopje wat mij betreft! Het is een winkel waar ik eigenlijk niet heel veel meer binnenloop voor schoenen -toen ik nog wat jonger was overigens des te vaker-, maar de collectie in samenwerking met Ellie Goulding maakte mij toch even nieuwsgierig.

De laarsjes zag ik al gauw uit de collectie springen, met name door het vetergedeelte op de voorkant van de schoen. Het zijn afgewerkte vetertjes en deze geven de schoen een hele vrouwelijke uitstraling.
De combinatie van de vetertjes, de bruine kleur én de wat dikkere hak vond ik eigenlijk perfect. Het zijn laarsjes die ik iedere dag kan dragen, steeds weer op een andere manier. Ik draag ze naar mijn werk onder een jeans en in het weekend onder een jurkje/rokje. 

Ik vind het een hele fijne schoen om te combineren én overigens om op te lopen. Iedereen die moeite heeft met het dagelijks lopen op hakken kan ik echt aanraden eens een dikkere hak te proberen. Het heeft mij altijd heel erg geholpen en eigenlijk vind ik nu zo ongeveer alle hakken prima om een dag op te lopen. Echt een aanrader!

Mocht je de collectie willen bekijken kan dat natuurlijk in de winkel, maar ook op de website vind je de gehele collectie in samenwerking met Ellie Goulding. Er zaten nog een aantal toffe schoenen in de collectie (je hebt deze laarsjes ook met een net wat lagere en dikkere hak in zwart), allemaal voor hele fijne prijsjes.

Van Haren Ellie Goulding Laarsjes - €34.90
'' Wat zijn jouw favoriete schoenen op dit moment?

17 opmerkingen

 1. Wat een mooie schoenen zeg =)
  Ik heb de zwarte biker boots uit de collectie.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw die zijn leuk! Super gave laarsjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze prachtig! En supergoedkoop natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleur schreeuwt echt helemaal herfst! Vind ze prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave schoenen, mooi kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke laarsjes! Ik koop elke herfst een paar nieuwe enkellaarsjes, maar draag nu vooral nog heel veel sneakers. Ben nog opzoek naar de perfecte laarsjes! En vind deze eigenlijk echt heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ik ben benieuwd welke je dit jaar gaat kopen :)

   Verwijderen
 7. Ik heb ook laarsjes uit deze collectie :) zwarte laarsjes met studs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super leuke laarsjes zeg, ik vind de kleur ook erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke schoenen! Ik had nog nooit gehoord van deze samenwerking. Leuke tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw ik vind ze erg mooi! En voor dat geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Supergave laarsje! Ik ben benieuwd hoe je ze gaat combineren.

  BeantwoordenVerwijderen