Ted Baker Signy Ketting - Rose Gold

Eén van mijn favoriete merken het afgelopen jaar is absoluut Ted Baker. Ik ben met name dol op de schoenen en accessoires van dit merk en mijn collectie groeit dan ook steeds verder uit. Mijn laatste aankoop was dit prachtige kettinkje; de Signy Ketting in Rose Gold. 

Ted Baker ken je ongetwijfeld al, eigenlijk valt het merk haast niet te missen. Ze werken vooral met hele vrouwelijke bloemenprints én verwerken hun iconische strikje in een groot deel van de collectie.

Een ketting met dit strikje stond al lang op mijn verlanglijstje, ik twijfelde alleen nog een beetje welke ik precies wilde. Ted Baker brengt namelijk regelmatig nieuwe varianten uit. Je hebt ze met dichte strikjes, met open strikjes én er zijn diverse kleuren waar je uit kunt kiezen.

Ik kwam eigenlijk vrij toevallig de Signy ketting tegen terwijl ik wat rondkeek op Zalando. Zij hebben een heel ruim assortiment als het gaat om Ted Baker, al vind je het merk ook via hun officiële site/winkel of bijvoorbeeld via de Beijenkorf.
De Signy ketting is heel eenvoudig en minimalistisch, maar toch tegelijkertijd heel elegant en vrouwelijk. De ketting heeft een klein strikje in het midden en een steentje bij de sluiting om hem net even af te maken. Dit steentje zie je niet als je je haar naar beneden hebt, maar als je je haar omhoog hebt is het net even wat extra's.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Ted Baker aanwinst en ik ben vooral heel erg nieuwsgierig wat jullie favoriete merk op dit moment is!

Ted Baker Signy Ketting - €49.99
'' Wat is jouw favoriete merk op dit moment?

14 opmerkingen

 1. Hij is zo stijlvol, prachtig! Jammer dat hij wat prijzig is haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige ketting zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mooie ketting! Prachtige kleur en super schattig bedeltje<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie, classy ketting!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woaah, wat een prachtige ketting! Heel erg mooi. Nog niet eens mega duur, valt mij nog weer mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem ook juist heel fijn geprijsd, voor de meeste merken betaal ik minstens het dubbele! :)

   Verwijderen
 6. Aaaaah, wat een super leuk kettingkje!
  Ben echt gek op rosé kleur!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige ketting, heel mooi! Mijn favoriete merk? Oeh dat is een lastige vraag! Het zijn er namelijk zoveel ;) Als het gaat om subtiele kettinkjes vind ik Vedder en Vedder heel mooi..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem heel erg mooi, superleuke kleur ook! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg chique ketting is dit :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahhh ik ben fan van Ted Baker! Zelf heb ik er een hele mooie tas van. Ik vind deze echt zo lief. Ted Baker, en ook nog eens rosé goud. Heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige ketting! Zou ik zelf ook dragen!

  BeantwoordenVerwijderen