Trind Winter collectie 2017/2018

Het is alweer even geleden dat ik de lente/zomercollectie van Trind met jullie deelde; de Boho Vibes collectie. Een collectie met hele frisse, zoete kleurtjes voor de warmere seizoenen van het jaar. Nu de herfst officieel is begonnen word het ook tijd om de nagellakjes om te ruilen voor wat warmere tinten en daarom brengt Trind hun herfst/winter collectie uit; Winter in New Delhi.
Vanaf het openen van mijn pakketje tot aan het zien van de swatches was ik enthousiast; dat kan ik alvast verklappen. De collectie bevat twee blauwe tinten, een groene tint, okergeel, een oudroze en rode tint. Misschien niet heel bijzonder als je het zo hoort, maar als je ze ziet! Ik was met name heel erg enthousiast verast over de okergele kleur; dat heb ik nog niet vaak voorbij zien komen als het gaat om nagellak.

Van links naar rechts zie je twee laagjes van iedere kleur geswatcht;

Genuine Jade; natuurlijk kennen we de edelsteen Jade, bekend om zijn groene kleur. Deze kleur is geïnspreerd op de edelsteen en is een prima overgang van de zomerkleuren naar de herfstkleuren.

Kashmir Winter; een hele bijzondere, chique kleur als je het mij vraagt. Deze kleur is net even iets anders dan donkerrood en past door de antracietkleur perfect bij -bijna- iedere winteroutfit.

Taj Mahal Sunset; mijn persoonlijke favoriet! Dit vind ik een hele magische, rode kleur. Hij is rood en eenvoudig, maar toch bijzonder op zijn eigen manier. Het is een prachtige bordeauxkleur die er in elk licht toch net weer een beetje ander uitziet. Hier ben ik heel blij mee.

Pink Chai; Pink Chai was eigenlijk een beetje een verrassing. Deze oudroze kleur is bijna mauve te noemen en heeft een heel tof effect. De andere lakjes hebben namelijk allemaal een glanzende finish; deze heeft een matte finish. Hierdoor is hij net wat minder snoepig en wederom perfect voor deze koudere maanden!

Spicy Saffron; ik ben dol op geuren waar Saffraan in zit verwerkt, al is de kleur ook fantastisch. Het is een hele warme, okergele tint die je nagels er heel bijzonder uit laat zien. Ik heb zelf nog geen enkel okergeel lakje, en in een grote nagellakstash zegt dat toch heel wat. Een mooie kleur om in je collectie te hebben/

Hindu Blue; we sluiten de collectie af met Hindi Blue, een middenblauwe kleur die mij een beetje aan jeans doet denken. Tof; in de winter draag ik vaker jeans dan in de zomermaanden. Zo'n kleur geeft gelijk een heel gezellig en stoer effect aan je outfit.

Wauw, ik ben enthousiast verrast! Bijna alle kleuren zou ik maar al te graag dragen. Mijn favorieten? Taj Mahal Sunset, Kashmir Winter & Pink Chai. Deze ga ik er nog regelmatig bij pakken!

Trind 'Winter in New Delhi' nagellak - €10.15 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

7 opmerkingen

 1. Wauw! Pink Chai vind ik echt fantastisch. Mooie collectie weer, ik vind Trind echt een mooi merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleurtjes! Ik vind ze allemaal super, die okergele is echt heel speciaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave kleuren! Mijn favoriet is toch wel Pink Chai.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende dit merk nog niet maar wat een mooie kleurtjes. De okergele is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind Pink Chai wel heel erg mooi mede door het effect

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eigenlijk vind ik het allemaal gave kleuren haha. Ik denk dat ik taj mahal sunset wel ga bestellen. Dat is toch mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie nagellakjes zeg =)
  Kashmir Winter is mijn favoriet!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen