WoodWick Candle - Pumpkin Butter

De avonden worden korter en het word buiten steeds kouder; de herfst is officieel begonnen. Om in de herfstferen te komen brand ik heel graag kaarsen, en dan met name geuren die bij het seizoen passen. Van WoodWick nam ik onlangs één van de nieuwe geuren mee naar huis; Pumpkin Butter. Deze geur is wat mij betreft een geur die de herfst perfect omvat. Nieuwsgierig naar deze geur? Lees dan snel verder.

Wat betreft kaarsen heb ik drie favoriete merken; WoodWick, Yankee Candle en Bath & Bodyworks. Drie totaal verschillende, maar toch fantastische merken. Merken die ik het hele jaar door graag brand, al heb ik momenteel even een voorkeur voor mijn WoodWick kaarsen.

Mocht je al bekend zijn met dit merk hoef ik je ongetwijfeld niet meer uit te leggen dat deze kaarsen een heel bijzonder lont hebben. Als je ze namelijk aansteekt gaat het lontje branden, doordat deze is gemaakt van een bijzonder soort hout. Een heel fijn gevoel, het klinkt namelijk alsof je een knapperend haardvuurtje hebt aan staan in plaats van een kaars!

Maar naast het fijne geluid vind ik met name de geur van deze kaars fantastisch. Pumpkin Butter schreeuwt namelijk herfst in een kaars. De geur is heel zacht met een basis van pompoen in combinatie met een vleugje vanille en kaneel. De kaneel is heel zacht en blend mooi in met de lichtzoete pompoen. Het zorgt ervoor dat het een hele aangename geur creeërt; herfst.

Na twee uurtjes branden ruikt de hele verdieping hier onwijs lekker en hoef ik hem eigenlijk niet langer meer aan te steken. Een medium kaars heeft 60 branduren, maar in de praktijk heb ik er veel langer plezier van. Ik ben weer heel erg enthousiast over deze nieuwe geur!

WoodWick Medium Candle - Pumpkin Butter - €19.95
'' Wat is jouw favoriete kaarsenmerk? 

12 opmerkingen

 1. Ik ben gek op geurkaarsen, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt mij een super lekkere geur. Ik vind het idee van het lontje ook heel leuk daar had ik nog niet eerder van gehoord!

  Liefs Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat klinkt deze lekker herfstig! Zo'n lontje is inderdaad erg fijn; ik heb er een aantal van Yankee Candles Pure Radiance-lijn, die hebben ook zo'n 'crackling' lontje. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me echt een heel fijne en bijzondere kaars, maar €20 zou ik er toch niet voor over hebben... Mooie blog heb je trouwens, heel rustig en stijlvol. Hou ik van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh het lijkt me heerlijk deze voor de herfst! Zelf ben ik momenteel fan van de melting wax van Riverdale :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een heerlijke geur en wat bijzonder van dat 'haardvuur lont'!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt heerlijk! Ben zo benieuwd naar dat 'lont'!
  Zelfs bij Action verkopen ze nu kaarsen met speciale lonten maar heb altijd toch liever wat meer kwaliteit zoals Yankee <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je merkt absoluut het kwaliteitsverschil. Je hebt veel langer plezier van de kaarsen, ze branden geleidelijker op én ze ruiken tot aan het einde. Voor mij geen andere geurkaarsen meer haha.

   Verwijderen