3x Toffe Esprit Outfit

Ik ben dol op mooie outfits en zeker nu de herfst net is begonnen ben ik druk aan het combineren met mijn kledingstukken. Leuk, maar een aantal nieuwe items vind ik ook altijd fijn! Vandaag deel ik drie toffe outfits met je, samengesteld met items van Esprit. Nieuwsgierig naar de drie outfits? Lees dan snel verder!

De eerste outfit is voornamelijk heel cozy. Deze fijne witte blouse staat prachtig onder de grijze trui (kasjmier). Ik vind het altijd erg leuk staan als je daar dan net het kraagje en de manchetten van ziet. In combinatie met het zwarte rokje -en met dit weer een paar panty's- vind ik hem al helemaal perfect. Je kan er eventueel nog een sjaal bijdragen (zeker om een beetje kleur toe te voegen) en maak hem af met een paar fijne laarsjes. Over deze suede variant ben ik héél enthousiast, ze zijn zó mooi!
De tweede look is zowel qua kleuren als qua stofkeuze heel erg passend voor de herfst. Deze prachtige jas met col maakt eigenlijk elke outfit al perfect. Ik combineer hem hier met een faux-leren broek, suède pumps én toffe zonnebril. Met de zonnige dagen die we af en toe nog hebben hoef je die namelijk nog niet op te bergen!
Outfit nummer drie is er eentje die ik zelf iets minder snel zou dragen, al vind ik hem nog steeds heel tof. Hier pak ik een bruine col in combinatie met een ''chique'' joggingbroek. Deze heeft een krijtstreep wat hem net even wat leuker maakt. In combinatie met de sneakers en zonnebril is het een hele eenvoudige maar toch leuke outfit. Heel erg fijn als je eens een wat minder dagje hebt en geen zin hebt in rokjes of hakken.

Drie hele toffe en toch vrij simpele outfits. Mijn persoonlijke favoriet is toch nummer twee, aangezien ik die zelf het snelste zou dragen.