5x Favoriete herfst lipsticks

It's Fall! En dat is te merken ook, want wat een weer was het de afgelopen dagen! Op één vrij zonnige dag na heb ik vrijwel alleen maar regen gezien, en hoewel ik dat niet erg vind is het toch even wennen. De herfst is volop begonnen en daar komen de nodige veranderingen bij. Ik ben al druk bezig met het aanpassen van mijn garderobe in herfstkleuren én ik merk dat ik ook qua make-up voor andere kleuren kies. Nieuwsgierig naar mijn vijf favoriete herfst lipsticks? Lees dan snel verder!

Niet alleen de kleurtjes zijn heel geschikt voor de herfst; toen ik de lipsticks bij elkaar legde merkte ik dat ook de verpakkingen heel goed bij elkaar passen. Met name de lipsticks met goud en rosé-goud vind ik prachtig voor dit seizoen.

Van links naar rechts zie je de kleuren:
Michael Kors - Diva; mijn enige lipstick van Michael Kors, maar ook meteen één van mijn favoriete lipsticks. Deze kleur is heel subtiel en is daardoor goed in zijn eentje te dragen; hij is ook perfect om te dragen over een donkere lipstic heen. Hierdoor creeër je een heel bijzonder effect.

Charlotte Tilbury - Night Crimson; ik ben gek op de producten van Charlotte Tilbury, en hoewel mijn collectie van dit merk nog niet héél groot is zijn wel alle producten groot favoriet. Night Crimson is een hele aantrekkelijke, rode tint. Ik ben er dol op.

Jeffree Star - Daddy; deze kleur heb ik nog niet onwijs lang in mijn collectie, maar aangezien hij nog steeds te koop is vond ik hem perfect passend in dit artikel. Ik gebruik hem namelijk nog steeds met veel plezier en nadat hij kort uitverkocht was kun je hem nu weer opnieuw shoppen!
Jane Iredale - Lisa; ook met Jane Iredale heb ik nog niet heel veel ervaring. Mijn collectie is van dit merk relatief klein, al bestaat deze ook uit een paar fijne favorieten. Zo draag ik de laatste tijd de 'Lisa' lipstick met heel veel plezier. Echt een prachtige mauve tint die je lippen ook heel fijn hydrateert. Een toppertje voor de herfst!

MAC - Kinda Sexy; ook MAC blijft één van mijn favoriete merken. Het was even moeilijk kiezen, al draag ik Kinda Sexy de laatste tijd toch het meeste. Dit is een hele warme, roze teint. Hij ziet er heel natuurlijk uit én gaat gepaard met -bijna- iedere herfst outfit.

Ik draag deze vijf kleuren met heel veel plezier en ben vooral heel erg nieuwsgierig welke kleuren jij in de herfst het liefste draagt!

'' Wat is jouw favoriete herfst lipstick?

8 opmerkingen

 1. Wat een mooie kleurtjes! Ik vind de Michael Kors heel subtiel en mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm04-10-2017 10:22

  De Jeffree Star en Jane Iredale kleuren vind ik prachtig. Mooie foto's ook! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu ik Daddy zo zie, is m'n interesse toch gewekt! Ik heb I'm Shook uit die collectie. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw mooie lipsticks! Die van Charlotte tilbury is Mn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige lipsticks =)
  Leuk idee voor artikel misschien ga ik zelf ook mijn favoriete herfst lipsticks delen!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen