Bourjois Rouge Velvet Lipsticks

Bourjois komt dit najaar met de lancering van de Rouge Velvet Lipsticks. Niet één kleur, geen twee en ook geen drie. Bourjois lanceert er namelijk maarliefst twaalf. Als kers op de taart is hier ook nog een universele lipliner bij om je lipstick extra mooi uit te laten komen. Ik testte drie van de twaalf nieuwe kleurtjes en deel ze vandaag met je.

De Bourjoix Rouge Velvet lipsticks zien er op het eerste gezicht wellicht vrij normaal uit. De hulsen hebben dezelfde kleur als de kleur van de lipsticks waardoor je gelijk weet welke kleur je in handen hebt. Handig, zeker wanneer je een flinke collectie hebt om uit te kiezen. 

Naast die handige huls is ook de applicator van de lipstick net even anders dan je gewend bent. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik hier normaal niet enthousiast van word -doe mij maar de standaard druppelvormige lipstick- al ben ik dit keer héél positief verrast.
Ik begin maar gelijk met de eerste kleur; 01 - Hey Nude! Dit is gelijk ook de lichtste kleur van de drie en daardoor zeker mijn favoriet. Hij doet mij een beetje denken aan een combinatie tussen twee van mijn favoriete lipsticks; MAC Honeylove en MAC's Velvet Teddy. Als je deze twee kleuren mixt kom je waarschijnlijk uit op een kleur die vrijwel identiek is aan deze. Een prachtige kleur voor iedere dag!
De tweede kleur die ik probeerde is 03 - Hyppink Chic. Dit is een oudroze kleur, net even wat feller door een klein beetje rood in de lipstick. Een kleur die eigenlijk vrij lastig is om te omschrijven, al vind ik hem simpelweg prachtig. 
En tot slot de donkerste tint van allemaal; 12 - Brunette. Deze kleur had ik eigenlijk nog iets bruiner verwacht gezien het persbericht. Ondanks dat vind ik hem nog steeds heel erg mooi. Een kleur die op de swatch in eerste instantie niet heel dekkend leek -vandaar de vele laagjes over elkaar-, maar op mijn lippen toch heel dekkend is.

Wat betreft de kleuren doen de lipsticks het goed bij mij, maar dat is nog niet alles. Ik ben heel erg enthousiast over de manier van applicatie; de lipsticks glijden over je lippen heen en voelen in eerste instantie heel erg zacht aan. Het is net alsof je een wat dikkere crème over je lippen aanbrengt.

Doordat de lipsticks zo soepel aanbrengen merk je ook bijna niet dat het om matte lipsticks gaat. Pas wanneer ze een tijdje op je lippen zitten merk je dat ze opeens niet meer zo zijdezacht aanvoelen als eerst en dat het matte lipsticks zijn geworden.

Persoonlijk vind ik dat heel fijn; de lipsticks brengen aan zoals een creamy lipstick -perfect!- en blijven net zo lang zitten als een matte lipstick.

Ik ben enthousiast! Naast deze drie kleuren vind je ook nog negen andere, prachtige kleuren in het assortiment. Daar zit ongetwijfeld voor iedereen wel een mooi kleurtje tussen!

Bourjois Rouge Velvet Lipstick - €14.19 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

7 opmerkingen

 1. Oeh dit is moeilijk kiezen, ik vind ze alle drie super mooi. Het lijkt me ook super fijn dat ze zo creamy aanbrengen!

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lipsticks =)
  Ik ben zelf alleen meer van de liquid lipsticks.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik ook veel liquid lipsticks, al brengen deze minstens even fijn aan :)

   Verwijderen
 3. Mooie kleuren, mijn favoriet is de Hyppink chic!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een hele speciale finish! Brunette is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen