Cluse La Bohème Rose Gold White Pink horloge

Wat betreft armcandy heb ik er sinds kort weer een aantal pareltjes bij; twee, om precies te zijn. Het was dan ook alweer even geleden dat ik nieuwe sieraden aan mijn collectie had toegevoegd. Tijd voor een beetje aanvulling! Ik ontving allereerst een prachtig nieuw horloge van Cluse én kocht zelf nog een hele mooie armband van Michael Kors om hier perfect bij te matchen.

Het horloge wat ik mocht ontvangen is de Cluse La Bohème Rose Gold White Pink variant. Een heel eenvoudig design eigenlijk. Eenvoudig, vrouwelijk en elegant.

Mijn keuze was heel snel gemaakt, al vind je nog veel meer prachtige vrouwenhorloges op de website van Horlogeloods.
Mijn keuze kwam tot stand door de fantastische kleurencombinatie van dit horloge. Als ik mijzelf moet beschrijven in kleuren komen deze drie kleuren namelijk naar voren. Ik ben dol op de combinatie van Rosé goud, wit en roze.

Dit horloge past daardoor bij iedere outfit in mijn kledingkast; precies wat ik nog zocht in een horloge. Al mijn andere horloges hebben namelijk donkerdere bandjes, waardoor ze toch minder goed bij mijn kledingkast passen en ik merk dat ik ze vrijwel nooit draag. Zonde!

Maar niet geheel vervelend, een nieuw horloge is namelijk nooit verkeerd. En omdat alleen een horloge natuurlijk niet genoeg is om mijn pols besloot ik om hier nog een armbandje bij te bestellen. Ik kwam dit prachtige, dunne armbandje van Michael Kors tegen. Deze is wederom in Rosé goud en staat hierdoor onwijs schattig bij het horloge.

Ik ben heel enthousiast over mijn nieuwe armcandy en ik zal deze combinatie de komende tijd nog heel vaak gaan dragen!

Cluse La Bohème Rose Gold White Pink horloge - €89.95
Michael kors Brillianca armband - €89.00

'' Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinsten?

12 opmerkingen

 1. I love this combination, it is so gorgeous! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige sieraden, mooie combinatie ook =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige sieraden!Ik vind de Cluse horloges erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook dol op, ze hebben zoveel mooie designs :)

   Verwijderen
 4. Ik vind die minimalistische horloges zo ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze beide ontzettend mooi en ze passen ook echt perfect bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de kleur van dit horloge zo mooi :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil precies dit horloge, maar dan met een zilverkleurig klokwerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ontzettend mooie combinatie, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi! Ik vind de combinatie prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen