Currently Loving: Garnier Loving Blends milde haver shampoo & conditioner

Als het om shampoos en conditioners gaat wissel ik heel erg vaak af. Als ik een fles shampoo/conditioner leeg heb merk ik dat mijn haar hier aan gewend raakt en er niet goed meer op reageert. Jammer, aangezien ik een shampoo dan even een tijdje niet meer kan gebruiken. Ik wissel dan voor een korte periode naar een andere shampoo, al gebruik ik de laatste tijd al een tijdje één shampoo die mij heel goed bevalt; de Garnier Loving Blends haver shampoo en conditioner.

Wat mij aansprak aan de Garnier 'Milde haver' shampoo en conditioner is absoluut de geur. Een tijdje geleden ontving ik al eens een bodybutter met vrijwel dezelfde geur en daar was ik al dol op. Die heb ik met veel plezier gebruikt, al kwam ik pas later tot de ontdekking dat de geur er ook voor je haren was!

Fijn, want de geur is echt fantastisch. Je moet er van houden, hij is namelijk vrij zoet. Ondanks dat hij zoet is -is hij tegelijkertijd ook heel fris. Een hele zachte, romige geur.

Maar de werking is nog veel fijner! De shampoo is bedoeld voor normaal haar -wat ik in principe heb- én voor de gevoelige hoofdhuid. Dat is voor mij geen must, al is het mooi meegenomen. Producten die voor de gevoelige huid zijn vind ik over het algemeen namelijk prettiger.

En dat was zeker het geval met deze shampoo en conditioner. Ze maken mijn haar goed schoon, laten het zijdezacht aanvoelen én het ziet er gezond en glanzend uit. Niet vet na een dag, maar ook niet futloos. Eigenlijk een perfect duo.

En het fijnste aan dit duo; ze zijn héél erg betaalbaar. Ik ben heel enthousiast over dit budgetduo en ik ben heel erg nieuwsgierig of jij ze al eens hebt geprobeerd!

Garnier Loving Blends milde haver shampoo/conditioner- €3.80 per stuk.
'' Wat is jouw ultiem favoriete shampoo?

3 opmerkingen

 1. Ik heb deze shampoo ook gebruikt en vond hem heel fijn! Vooral die geur..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt inderdaad als een fijn duo! Ik heb zelf krullen, dus ik weet niet of het ook geschikt is voor mijn haar. Dat de shampoo lekker ruikt is voor mij echt een must, vind dat heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Teresa Palm25-10-2017 19:37

  Hij is zo fijn deze! Ik ben ook heel benieuwd naar de bodybutter daar ga ik nu je artikel van opzoeken haha :)

  BeantwoordenVerwijderen