Dove Winter Care

Toen ik net begon met het ontwikkelen van mijn interesse in beauty gebruikte ik het liefst maar één douchegel in één specifieke geur; Cream Oil van Dove. Een geur die ik nog steeds heerlijk vind, maar nu de nieuwe Winter Care lijn beschikbaar is denk ik dat deze favoriet toch eindelijk een goede tegenstander heeft gevonden. Deze geur vind ik namelijk minstens even lekker! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

De Dove Winter Care lijn bestaat uit drie producten; een douchegel, een deodorant en een deodorant roller. Drie producten die je eigenlijk op dagelijkse basis veel gebruikt. Mijn favoriet? Natuurlijk de douchegel!

Winter Care shower gel is een hele zachte douchegel. Ik ben van Dove heel erg gewend dat de structuur van hun douchegels heel zacht en romig is; precies wat ik fijn vind. Ook hier is die formule -gelukkig- gebruikt.

De douchegel glijd over mijn huid en laat een heel verzorgend gevoel achter. Maar dat is niet alles; die geur! Ik kan je alleen maar aanraden om WInter Care in de winkel te ruiken. Het is een combinatie van bloesem en jasmijn. Zoet, maar toch tegelijkertijd héél warm.
Over douchegels ben ik nooit zo héél kieskeurig, al is het bij deodorant toch een ander verhaal. De meeste deodorants bevatten alcohol en parfum en daar ben ik niet zo dol op. Met name niet de alcohol.

Wat ik zo fijn vind aan deze deodorant -is dat hij geen alcohol bevat. Wel parfum, al vind ik dat niet zo'n probleem. De geur is hier namelijk wederom net zo prettig als bij de douchegel. Een hele fijne deodorant als je het mij vraagt!
En tot slot; een rollerdeo. Ik moet zeggen dat ik deze zelf niet vaak gebruik, ik vind een gewone deodorant meestal net wat gemakkelijker. Al kan ik me ook voorstellen dat je dit prettiger vind. Ze zijn namelijk lekker klein én je doet er doorgaans minstens even lang mee. Ik gebruikte deze met name graag toen ik nog naar school ging, dan vind ik ze heel gemakkelijk!

Ik ben heel erg enthousiast over deze drie producten en ik ben heel nieuwsgierig wat jij van deze nieuwe geur vind!

Douchecrème - €3.79
Anti-transpirant Spray & Roller - €4.19

'' Wat is jouw favoriete Dove-geur? 

12 opmerkingen

 1. Wat heb je mooie foto's gemaakt!! Lijken me fijne producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De producten vind ik echt onwijs fijn :)

   Verwijderen
 2. Dit lijken me hele fijne producten voor de winter! Vroeger gebruikte ik ook altijd Dove, maar nu al een tijdje niet meer gedaan. Ben wel erg benieuwd naar de geur. Mijn favoriet was altijd die met komkommer geur en eentje met een goudkleurige dop! Geen idee hoe ze heten hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er een fijne lijn uit voor een klein prijsje. (:
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Winterse foto's, superleuk! Lijkt mij een hele fijne lijn en dan met name de deoroller. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn moeder vind de wintercare producten van Dove altijd erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben nu wel benieuwd geworden :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er zo fijn uit! En supermooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben erg benieuwd naar de geur van deze producten, als ik de winkel ben maar even ruiken =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen