Essie Limited Leathers Collectie

Voor het nieuwe seizoen brengt Essie weer een fantastische collectie uit; de leathers collectie. Deze collectie is beschikbaar in twee limited edition mini-verpakkingen. Elke verpakking bevat drie kleurtjes en deze fantastische kleurtjes deel ik vandaag met je!
De setjes bestaan ieder uit drie kleurtjes die elk heel erg goed bij elkaar passen. Te beginnen met het eerste setje. Dit setje bestaat uit drie hele warme tinten, van links naar rechts;

In hot purse-uit; een hele bijzondere, diepblauwe kleur met een duidelijk paarse ondertoon. Hij doet mij een beetje denken aan de kleur van de lucht tijdens een lange avondwandeling; prachtig.

Tote-ally in love; de tweede kleur is gelijk mijn favoriet, want hoe kan het ook anders. Ik ben dol op rode kleuren voor op mijn nagels. Ik kan er niets aan doen; mijn aandacht blijft er altijd naartoe gaan. Tote-ally in love is een dieprode kleur met een hele subtiele shimmer. In het flesje is de shimmer net wat meer aanwezig, maar door de matte finish net wat minder opvallend. Niet erg, want ook op deze subtiele wijze is hij prachtig.

Back in the saddle; deze kleur doet mij eigenlijk een beetje denken aan een kerstboom. En dan geen onnatuurlijke kleur; een hele natuurlijke kleur groen. Dit is ook de enige kleur die niet volledig mat is, hier komen de shimmers heel erg goed naar voren en dit geeft wederom een prachtige uitstraling. Een bijzonder kleurtje die wat mij betreft perfect rondom de kerstdagen gedragen kan worden.
Het tweede setje is eigenlijk het tegenovergestelde van het eerste. Deze set bestaat uit drie hele frisse, lichte tinten. Bijna zomers, maar toch met een winterse touch. Van links naar rechts;

Bucket list; bucket list is een perfecte mintgroene tint. Ik vind dit soort kleuren vooral prachtig staan als je net een wat meer gebruinde huid hebt, en hoewel ik dat zelf niet heb vind ik de kleur vooralsnog prachtig.

Cross-body heat; deze tint is een perfecte transition kleur om van je zomerlakjes over te gaan naar de herfst-tinten. Deze paarse (bijna mauve) tint geeft een heel herfstige sfeer en maakt je herfst-outfit ook gelijk compleet. Ook hier vind ik de matte finish weer prachtig.

Push the envelope; tot slot de lichtste kleur; push the envelope. Deze kleur is echt heel licht lila. Je ziet duidelijk dat het een witte lak is met een paar druppeltjes lila, waardoor hij prachtig staat op je nagels. Niet te koel, niet te warm; een perfecte kleur voor de winter. Dit is mijn absolute favoriet van het tweede setje!
Ik ben heel erg enthousiast over deze prachtige, matte lakjes van Essie. De kleurtjes zijn prachtig, ze dekken allemaal met één tot twee laagjes en blijven zoals ik van Essie gewend ben een paar dagen mooi. De setjes liggen vanaf oktober in de winkel en ik kan ze je zeker aanraden!

Essie Limited Leathers Kit - €9.99
'' Welk setje spreekt jou het meeste aan?

13 opmerkingen

 1. Wat een prachtige lakjes! Ik vind ze één voor één mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm11-10-2017 09:37

  Wauuw, die rode is inderdaad echt supermooi. Ook mijn favoriet! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtige setjes! Ik vind eigenlijk alle kleurtjes wel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke setjes! Ik vind Cross-body heat een prachtige kleur! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De eerste set vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke mini's. Er zitten leuke kleuren in

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Mooie kleuren en finishes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook heel enthousiast over de prachtige finishes!

   Verwijderen
 8. Wat een prachtige kleuren nagellak =)
  Zo jammer dat Essie niet dierproefvrij is.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh wat een mooie kleuren! Cross-body heat is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen