Kat von D Tattoo Liner

Nog niet zo lang geleden reviewde ik al de Lock It Setting Mist van Kat von D; één van de twee Kat von D producten die ik tijdens mijn vakantie kocht. Een hele fijne mist, al heb ik vandaag een product waar ik nóg enthousiaster over ben. Ik heb het namelijk over de Tattoo Liner; een fantastische eyeliner die ik graag met je deel.

Ik denk dat de Tattoo Liner één van de populairste producten van Kat von D is. Voordat ik hem kocht had ik hier al zo veel goeds over gehoord dat ik hem eigenlijk niet eens kon laten liggen. Een goede eyeliner is wat mij betreft namelijk een must, en hoewel ik tot hiervoor prima eyeliners gebruikte had ik die perfecte eyeliner nog niet gevonden.

Het leek mij daarom een goed plan om de tattoo liner aan te schaffen en te proberen. Deze eyeliner is er in zowel bruin als zwart, en hoewel ik even twijfelde -ik zit er al een tijdje aan te denken om van zwart over te stappen naar bruine eyeliner en mascara- koos ik toch voor de zwarte variant.
En hoewel de verpakking van de tattoo liner leuk is, ziet hij er op het eerste oog helemaal niet zo bijzonder uit. Het is een standaard eyeliner met een -voor mij- bekende applicator. Een zelfde soort kwastje als bij mijn hiervoor favoriete eyeliner.

Ook bij het swatchen op mijn hand werd ik niet gelijk enthousiast. Het was een zwarte eyeliner, al leek hij niet diepzwart. Zelfs een klein beetje een teleurstelling, al besloot ik hem toch mee te nemen. 
En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Op mijn ooglid is hij echt heel erg zwart, precies wat ik bij een zwarte eyeliner verwacht. Ook de applicatie zelf gaat heel gemakkelijk. Ik weet dat ik nog steeds geen professional ben in het aanbrengen van eyeliner; door mijn tremoren is het heel lastig om mijn handen stil te houden, al vind ik het er heel netjes uit zien met deze eyeliner.

Een hele fijne eyeliner tot zover, al heb ik het beste nog niet eens gehad; aan het eind van de dag zit mijn eyeliner nog steeds even goed als aan het begin van de dag. Ik ben héél enthousiast en ik ga deze eyeliner zeker opnieuw aanschaffen!

Kat von D Tattoo Liner - €17.22
'' Heb jij deze eyeliner al eens geprobeerd?

10 opmerkingen

 1. Nu heb ik toch een beetje spijt dat ik hem niet gekocht heb , volgend jaar maar even kijken of ik hem dan kan halen.
  Fijne review =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer dat je hem niet hebt meegenomen haha, hij is echt top! (:

   Verwijderen
 2. Teresa Palm31-10-2017 09:14

  Wauw deze ziet er goed uit, ik ben ook nog op zoek naar dé perfecte eyeliner. Best een lastige zoektocht.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog niet geprobeerd, maar lijkt me wel een hele fijne eyeliner!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt heel fijn. En ik vind dat je het lijntje super mooi hebt gezet. Ik kan het echt niet beter haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Altijd lastig met trillende handen haha (:

   Verwijderen
 5. Nog niet eerder geprobeerd, maar na het lezen van je artikel wil ik het zeker proberen binnenkort!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem ook! Al meer dan een jaar gebruik ik hem. Volgens mij is dat niet heel erg aan te raden. Maar hij is gewoon zo fijn en in Nederland helaas nog wel slecht te verkrijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij doe ik iets verkeerd, want mij lukt het maar niet om er mooie, inktzwarte lijnen mee te zetten. :-/

  BeantwoordenVerwijderen