Kerst interieur shoplog

Ik houd van kerst. Ik ben er niet gek op, ik hóud er echt van. Het is wat mij betreft de meest gezellige periode van het jaar. Niet alleen kerst zelf, ook de dagen naar kerst. En het fijne; het begint nu al. Ik heb mijn eerste kerstaankopen voor dit jaar alweer in huis en deel deze vandaag met jullie.

Ik begin met één van mijn nieuwste ontdekkingen. het merk Kurt. S. Adler. Dit merk verkoopt de meest fantastische kerstornamenten. Echt fantastisch als je dol bent op dit soort dingen (zoals ik), alleen helaas vrij prijzig. Ik besloot daarom om er slechts een paar mee te nemen, om zo hopelijk later nog een paar andere uit te kiezen! Mijn eerste keuze was deze notenkraker.
Naast de notenkraker kon ik ook dit schattige vliegtuigje niet laten liggen. In de meest prachtige kerstkleuren én met een laagje sneeuw op de vleugel.
Het tweede ornament wat ik meenam is dit schattige treintje; de Santa Express. Mijn vriend koos deze uit en ik vind hem perfect passen bij de andere ornamentjes.
De laatste twee hangers zijn deze schattige peperkoekmannetjes- én vrouwtjes! Deze hangers hebben drie peperkoekjes onder elkaar hangen en aangezien ze er in twee soorten waren mochten ze beide mee naar huis.

Notenkraker - €13.99
Vliegtuigje - €12.99
Treintje - €9.99
Peperkoekmannetjes/vrouwtjes - €12.99
Mijn laatste twee items zijn van het prachtige merk Villeroy & Boch. Hiervan heb ik al een heleboel items in mijn collectie, al zijn de Annual Christmas collecties van 2014 & 2015 een tijdje lang de nummer één op mijn wishlist geweest. Deze collecties kun je alleen heel slecht nog bemachtigen -het waren tenslotte Limited Editions- en ik was dus door het dolle heen toen mijn moeder deze voor mij bleek te hebben besteld!
En naast de fantastische mok bestelde zij ook het bijbehorende schaaltje. Beide items zijn voorzien van de meest prachtige illustraties, elk passend bij het Assepoester sprookje. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig en ik kan niet wachten om ze met kerst op tafel te zetten.

Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe aanwinsten en ik ben heel nieuwsgierig of jij net zo gek bent op kerstshoppen als ik!

'' Wat was jouw laatste kerst gerelateerde aankoop?

9 opmerkingen

 1. Teresa Palm18-10-2017 08:56

  Wat supergaaf, maar zo duur allemaal haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kerstversieringen! Die peperkoekmannetjes en vrouwtjes zijn geweldig. (:
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah wat een super leuke kerstspulletjes! Heb nu al zin in kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke spulletjes. Die mok moet ik hebben haha! Wat kost die?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die peperkoekmannetjes zijn leuk! Ik kan niet wachtten tot ik het huis weer kan versieren hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooomg, heb zo zin in kerst en kan ook echt niet wachten om de kerstboom neer te zetten in ons huisje!! Leuke aankopen!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, vooral dat kopje! Ik heb erg veel zin in kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaaaaaah wat leuk!!! Alles is zo mooi. Ik ben nooit thuis met kerst, dus ik versier mijn huis eigenlijk nooit, maar als ik thuis zou zijn, had ik deze spulletjes toch echt in huis gehaald!

  BeantwoordenVerwijderen