L'oréal Paris - Paradise Extatic Mascara


Mascara's wissel ik niet vaak; ik heb zelfden een mascara die ik fijner vind dan de variant die ik op dat moment gebruik en daardoor probeer ik er niet al te veel. Pas toen ik de L'oréal Paris Paradise Extatic mascara zag werd ik héél erg nieuwsgierig en besloot ik dat het een poging waard was om te kijken of ik deze fijner vind dan mijn geliefde Benefit Roller Lash mascara. Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Het eerste wat mij aanspreekt aan deze mascara is de vormgeving. Het doet mij gelijk denken aan een mascara die ik een paar jaar geleden van Victoria's Secret gebruikte. Ook een mascara waar ik heel enthousiast over was, dus dat is ongetwijfeld een goed teken!

De vormgeving van de Paradise Extatic mascara doet zijn naam zeker eer. Hij ziet er heel erg paradijselijk uit en persoonlijk vind ik dit de mooiste mascara die het merk tot nu toe heeft uitgebracht. Hij ziet er heel eenvoudig, maar toch luxe uit. Roségoud doet het zeker goed en de bronsen huls past zowel bij het paradijselijke thema als bij het herfstseizoen.
Maar hoe mooi de vormgeving ook kan zijn; het gaat uiteindelijk natuurlijk om de mascara zelf.

Het borsteltje van de Paradise Extatic mascara is anders dan ik normaal gebruik. Mijn Roller Lash mascara heeft namelijk hele dunne haartjes én een borsteltje wat minder zacht is. Hierdoor kun je heel precies te werk gaan en creeër je nagenoeg nóóit klontjes.

De L'oréal variant heeft een soort zandloper borsteltje. Hij begint dik, word in het midden iets dunner en eindigd wederom dik. Deze heeft meer een soort stoffen haartjes en is in et geheel een stukje dikker. Het borsteltje wisselt qua haartjes af tussen wat dunner en wat langer; dat beloofd veel goeds!

Tijd voor het moment van de waarheid; de daadwerkelijke test. Links zie je mijn wimpers zonder mascara, rechts zie je mijn wimpers met mascara. Op beide foto's draag ik overigens geen andere make-up zodat het resultaat zo goed mogelijk tot zijn recht komt.

Ik moet zeggen dat ik in eerste instantie heel erg enthousiast ben bij het aanbrengen van de mascara. Het verbaasde mij zelfs hoe lang mijn wimpers leken; dat effect krijg ik zelfs niet met de Benefit Roller Lash.

Wel merk ik al snel dat ik het lastig vind om te zorgen dat mijn wimpers niet aan elkaar plakken en dat zie je ook op de foto terug. Mijn wimpers worden niet optimaal gesepareert en dat vind ik toch wel erg mooi.

Maar hoe langer ik naar de mascara kijk, hoe minder storend ik het vind. Ik vind het verlengende effect heel erg mooi en doordat mijn wimpers wat dichter op elkaar zitten lijken mijn wimpers ook een stuk zwarter.

Al met al ben ik heel erg enthousiast over deze mascara. Hij doet prima wat hij moet doen en komt zeker dicht in de buurt bij mijn Roller Lash mascara. Of ik hem voortaan ga vervangen? Daar ben ik nog niet helemaal over uit!


L'oréal Paris - Paradise Extatic Mascara - €14.95
'' Wat vind jij van deze mascara, en wat is jouw absolute favoriet?

9 opmerkingen

 1. Teresa Palm02-10-2017 08:48

  Ik vind het resultaat heel mooi, wauwie! De verpakking ziet er ook goed uit met het rosegoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je wimpers snel aan elkaar plakken, ik herken het probleem! Wel een prachtige verpakking trouwens <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd lastig om te voorkomen, maar over het algemeen ben ik zeker tevreden! :)

   Verwijderen
 3. Ik vind het mooi dat hij een mooie lengte geeft ;-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De verpakking ziet er zo leuk uit! Resultaat ziet er goed uit hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het resultaat echt mega mooi. Ik wil deze mascara ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen