LUSH - Cheer Up Buttercup

Het is altijd lastig om bij LUSH te kiezen tussen de fantastische bath bombs en bubble bars. Ik neem er doorgaans een paar mee en koos tijdens mijn afgelopen vakantie ook weer voor een nieuwe variant. Ik besloot om deze kleine, schattige bath bomb mee te nemen; Cheer Up Buttercup. Een klein balletje, perfect geschikt voor één bad.

Cheer Up Buttercup is een heel schattig, geel balletje. Heel eenvoudig en toch iets opgefleurd door de kleine toevoeging van blauwe korenbloemen. Een hele frisse vormgeving, wat precies past bij de geur.

De geur van deze bath bomb is namelijk ook onwijs fris; het is een combinatie van limoen en citroen met een klein vleugje van de korenbloem. Een geur die eigenlijk bij alle seizoenen heel goed past. In de lente en zomer is het een heel vrolijke geur, in de herfst en winter is hij heel erg fris. Een bath bomb voor het hele jaar door!

Ondanks de fijne geur is de kleur die deze bath bomb afgeeft aan je bad iets minder mooi. Hij geeft dezelfde gele kleur af als hoe hij er aan de buitenkant uitziet en dat vind ik niet de meest mooie kleur voor mijn badwater. Uiteraard geen probleem, want het gaat tenslotte om de geur.

En naast de geur vind ik ook de werking van deze bath bomb heel erg fijn. Mijn huid voelt na het bad héél erg zacht aan en heeft eigenlijk geen bodylotion meer nodig. Niet alleen omdat mijn huid al zacht aanvoelt; ook omdat mijn huid nog steeds heerlijk ruikt.

Voor mij is het een nieuwe favoriet geworden en ik ben héél nieuwsgierig of jij deze bath bomb al eens hebt geprobeerd!

LUSH - Cheer Up Buttercup - €4.25
'' Wat is jouw favoriete LUSH bath bomb?

11 opmerkingen

 1. Teresa Palm10-10-2017 09:37

  Wat een vrolijk kleurtje inderdaad, hij lijkt mij heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief! Zo'n kleintje heb ik nog nooit gebruikt. Mijn persoonlijke favoriet is Lord of Misrule, want ik ben verlieeefd op die geur! Twilight vind ik heerlijk voor 's avonds. Zo rol je lekker ontspannend in bed. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lord of Misrule vind ik ook fantastisch! Tot nu toe zo'n drie keer gehad, en nog steeds even fijn. Die mag wat mij betreft in het vaste assortiment :)

   Verwijderen
 3. Citroen is mijn favoriete geur! Klinkt als een zalige bruisbal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een heel fijne geur om in je bad te hebben citroen. (:
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! Ik vind citroen ook super lekker voor onder de douche en deze lijkt me heel lekker voor in bad. Ook voor een voetenbadje trouwens, haha. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor een voetenbadje zou je hem inderdaad ook kunnen gebruiken! :)

   Verwijderen
 6. Deze lijkt me heerlijk. Ik houd zo van Lush!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt als een fijn product, zo jammer dat ik geen bad heb!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen