Philosophy Cleanse Peel Treat weken

Huidverzorging heb ik altijd al belangrijk gevonden. Het is een stukje routine om het iedere avond te herhalen en hoor regelmatig dat mensen het toch lastig vinden. Zonde, want het doet heel veel voor je huid als je deze goed reinigt. Beginnen met een goede reinigingsroutine begint bij een aantal fijne producten en zelf ben ik een groot fan van de producten van Philosophy. Fijn, want deze producten shop je de komende weken bij Ici Paris XL met een fijne korting!

Bij Ici Paris XL zijn momenteel de Cleanse Peel Treat weken aan de gang. Een routine die -zoals hij het zelf eigenlijk al zegt- bestaat uit drie hele eenvoudige stappen.
Stap 1: Cleanse.
Het is belangrijk om aan het eind van de dag te beginnen met een goede reiniging. Ik gebruik hier doorgaans twee producten voor die ik met elkaar afwissel. Dat is of een micellair reinigingswater, of een wat dikkere reiniger voor de dagen waarop mijn huid heel droog aanvoelt.

Purity is een 3-in-1 cleanser die geschikt is voor het gezicht én de ogen. Ik breng deze graag aan op twee watjes en haal hiermee mijn gezichtsmake-up weg. Voor je ogen is hij ook geschikt, al heb ik zelf extreem gevoelige ogen en gebruik ik hem daar liever niet voor. Met mijn ogen ben ik tenslotte heel specifiek.

Maar voor mijn gezicht -ook een gevoelige huid- vind ik deze fantastisch. Mijn huid voelt gelijk na het reinigen al zacht aan, zachter dan met bijvoorbeeld een micellair water. Dan krijg ik toch een meer uitgedroogd gevoel. Dat is bij Purity niet het geval.
Purity Cleanser 240 ML - €22.71

Stap 2: Peel
Eigenlijk is alleen reinigen niet genoeg voor je huid. Er blijven altijd restjes make-up achter na het gebruiken van een reinigingsgel/water/crème. Om je huid extra schoon te maken. Hiervoor ga je door met stap 2; peel. Philoshopy heeft hiervoor allereerst een heel fijn kitje, bestaand uit twee producten.

Stap 1; De scrub. Deze scrub heeft werkelijk de meest fantastische geur; hij ruikt naar sinaassappelschil. Ik hoef hem niet eens anders te omschrijven, dit is namelijk de pure geur die je ruikt. Heel fris en persoonlijk vind ik het héérlijk. Maar niet alleen de geur vind ik prachtig, ditzelfde geld voor de substantie van de scrub. Ik scrub hier zo'n 60 secondes mee voordat ik naar de volgende stap ga.

Stap 2; Bij stap twee ga ik door met de lotion. Hier breng ik een klein beetje van aan op mijn handen en dit wrijf ik over de scrub op mijn gezicht. Een soort mini-masker, zo zie ik het even. Nadat ik dit namelijk zo'n 2 à 3 minuten heb laten zitten spoel ik het geheel van mijn gezicht af en voelt mijn huid én zacht, én schoon aan.

Microdelivery resurfacing peel kit - €75.71
Een derde product om te gebruiken voor Stap 2 (Peel), is de Microdelivery Exfoliating Facial Wash. Dit is een product wat ik zelf niet in de avond gebruik, maar in de ochtend. Met dit product was ik mijn gezicht wanneer ik net wakker ben. Net als wanneer je je gezicht met water wast; zo eenvoudig is het. Het enige verschil is dat dit product net even wat extra's voor je huid doet.

Microdelivery exfoliating facial wash 240 ML - €28.42
En last but not least, Stap 3; Treat.

Mijn favoriete stap! Ik denk dat dit de stap is die bijna iedereen wel dagelijks doorloopt. Een goede crème is echt een belangrijke stap in je routine. Niet alleen in de avond, ook in de ochtend kan het prettig zijn. Voor het hydrateren van je huid én om er voor te zorgen dat je make-up extra mooi zit. Op droge plekjes breng ik namelijk ook in de ochtend een beetje crème aan. Hierdoor ziet mijn make-up er ook op die droge plekjes de gehele dag flawless uit.

De meeste crème gebruik ik ondanks dat in de avond. Na stap 1 en stap 2 te hebben gedaan, maak ik mijn routine af met stap 3. Zonder een fijne crème voelt mijn huid na een tijdje toch weer droog uit en zeker in de nacht heeft je huid genoeg tijd om een crème in te laten trekken.

De Renewed hope in a jar crème trekt binnen een paar uur volledig in in mijn huid en zorgt dat mijn huid heel zacht achterblijft. Fijn, want dat is precies waar ik naar op zoek ben in een crème!

Renewed hope in a jar moisturizer - €46.64

Ik ben heel enthousiast over deze drie stappen routine en kan je zeker aanraden om eens kennis te maken met de producten van Philosophy. Tijdens deze twee weken shop je de producten bij Ici Paris XL met 25% korting (vanaf 2 producten) én krijg je al bij aankoop vanaf 1 product een gratis cadeau.

'' Hoe ziet jouw reinigingsroutine er uit?

8 opmerkingen

 1. Ik lees veel positieve verhalen over deze producten. Toch vind ik het erg prijzig! Ik ben wel erg benieuwd naar de gezichtsscrub met sinaasappel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De producten zijn natuurlijk wat prijziger, maar wat mij betreft zijn ze het geld absoluut waard. Én extra leuk nu ze met korting te koop zijn haha :)

   Verwijderen
 2. Goh, ik neem echt veel te weinig tijd om m'n gezicht te reinigen. Ik ga vaak zelfs met oogmake-up op slapen. Schandalig, I know... 's Ochtends gebruik ik Ultrabland van Lush, een reiniger (op dit moment een foam van The Body Shop), een toner en een dagcrème.
  Mooi, 25% korting! Ik hou het in de gaten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het mezelf echt aangewend en eigenlijk kan ik nu niet eens slapen met oogmake-up op. Krijg ik hele branderige ogen van en dan is de keuze heel eenvoudig haha. Je gebruikt in de ochtend wel hele fijne producten, over Ultrabland van LUSH ben ik ook enthousiast. :)

   Verwijderen
 3. Teresa Palm03-10-2017 16:40

  Ik gebruik zelf altijd het micellaire water van Garnier, die vind ik superfijn en hij is heel goedkoop. De scrub wil ik van Philosophy wel heel graag proberen.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad een fijn product, die gebruik ik ook regelmatig!

   Verwijderen
 4. Ik besteed ook veel aandacht aan mijn huidverzorging, maar een peeling doe ik eigenlijk nooit.. Mijn favo merk is Clarins, eens kijken of die ook onder de aanbieding van ICI Paris valt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Clarins is ook een heel fijn merk inderdaad, daar gebruik ik nu hun voetcrème van en die is ook fantastisch!

   Verwijderen