Rimmel London - Wonder'fully Real Mascara + Eyeliner

Nog niet lang geleden werd ik héél enthousiast over een nieuwe mascara, bijna even fijn als mijn Benefit Roller Lash Mascara. Ondanks dat hij fijn was werd het geen vervanger en blijf ik doorgaan met de zoektocht om een goedkopere variant te vinden die ik net zo fijn vind. Bij het ontvangen van de nieuwe Wonder'fully Real Mascara (en eyeliner) ging de zoektocht voor mij weer verder. Nieuwsgierig wat ik van deze mascara en liner vind? Lees dan snel verder!
Ik begin met de 'Wonder Wing' eyeliner, het product waar ik eigenlijk het meest nieuwsgierig naar was. Eyeliner is naast mascara een product wat ik écht -bijna- iedere dag draag. Een goede eyeliner vinden kan alleen nog wel eens lastig worden waardoor je al snel bij een duurder merk uitkomt. 

Maar een budget variant vind ik juist zo fijn aangezien een eyeliner meestal maar een maandje of twee meegaat. De Wonderwing ziet er gelijk héél veelbelovend uit en ik hoop ook echt op een wonderbaarlijk gemakkelijke/mooie wing.
Hoewel het design mooi is, een zwarte huls met gouden letters, heb ik toch wat gemengde gevoelens over de eyeliner zelf. Wat betreft het aanbrengen heeft de eyeliner een heel bijzonder ''kwastje''. Aan de ene kant is het een gewone punt, aan de anderkant is het een soort platte stempel. Hierdoor zou je heel gemakkelijk een wing kunnen zetten. Handig, al werkt het bij mij helaas niet zo goed. Het koste mij aardig wat pogingen om een aardige wing te zetten.

Jammer, maar op zich ziet de wing er nog niet heel slecht uit. Het enige echte nadeel wat ik op dit moment zie is dat hij heel licht is. Het is meer grijs en dat vind ik net even wat minder. Mocht je wel liever een iets subtielere eyeliner hebben is dit wel zeker iets voor jou. Het is zo net even wat subtieler.
Op naar de Wonder'fully Real mascara. Ook hier ben ik gelijk heel erg enthousiast over de vormgeving. Ik ben dol op de prachtige, rood/roze huls en dit brengt mij eigenlijk gelijk in kerstsferen (voor zover ik dat nog niet was, haha). Het dikke handvat ligt heel fijn in de hand en zorgt ervoor dat je de mascara makkelijk kunt aanbrengen.

Ook het kwastje ziet er op het eerste gezicht goed uit. Hij begint met wat grotere haartjes en deze haartjes worden naarmate het kwastje afloopt steeds korter. Dat belooft veel goeds!
Links zie je mijn oog zonder enige mascara, rechts zie je mijn oog met de eyeliner en mascara.

De mascara is zeker diepzwart en daar ben ik bij dit product heel enthousiast over. Een diepzwarte kleur vind ik zeker bij een mascara heel belangrijk. Het kwastje pakt ook genoeg product op, al vind ik het daardoor heel lastig om de mascara mooi aan te brengen. Je ziet namelijk dat mijn wimpers echt een beetje aan elkaar vast gaan zitten.

Het is niet heel verkeerd en ik denk dat er zeker mensen zijn die op zoek zijn naar dit effect. Ik heb mijn wimpers zelf alleen liever iets meer gespreid, dat geeft mij net een wat openere blik.

Ik ben heel nieuwsgierig of jij deze nieuwe producten al hebt geprobeerd en wat je er van vindt!

Rimmel London Wonder Wing Eyeliner - €7.99
Rimmel London Wonder'fully Real Mascara - €14.99

'' Wat is jouw favoriete eyeliner op dit moment?

12 opmerkingen

 1. Ik vind het effect van beide een beetje tegenvallen helaas.
  Wel een fijne review =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik draag nog niet zo heel vaak eyeliner dus ik wil deze wel graag proberen, die is dan misschien net wat rustiger voor mij om te beginnen. xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je echt op zoek bent naar een lichte kleur kan ik hem je zeker aanraden. Het is inderdaad net wat rustiger als je net begint met het dragen van eyeliner :)

   Verwijderen
 3. Fijn geschreven! Ik heb liever ook een mascara waar je meer een open blik van krijgt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben niet heel erg enthousiast geworden over deze producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De mascara vind ik er wel mooi uitzien! Vooral ook de verpakking haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hmm de eyeliner vind ik qua kleur echt tegenvallen, de verpakking is wel prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De mascara vind ik er goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb beide producten ook liggen en mijn eerste indruk was positief. Toch als ik dit zo zie ben ik niet heel enthousiast.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne review! De verpakking van de mascara vind ik erg mooi maar het effect iets minder. Ik heb wel eens de mascara gebruikt van Rimmel met argan olie (bronskleurige verpakking) die vond ik wel fijn! Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er erg mooi uit, maar ik vind het resultaat van de twee producten een beetje tegenvallen helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen