The Body Shop Vanilla Pumpkin

Al sinds ik het mij kan herinneren ben ik dol op de geur van vanille; ik denk dat ik hier voor velen spreek. Het is tenslotte een hele eenvoudige, fijne geur. Iets meer dan een jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met een pompoengeur en sindsdien ben ik dol op de combinatie van deze twee geuren. De nieuwste lijn van The Body Shop klonk voor mij daarom perfect; Vanilla Pumpkin. Vandaag deel ik twee van de producten uit deze lijn met je!
Hoewel ik dol ben op de bodylotions van The Body Shop en deze graag mee naar huis neem koos ik dit keer voor een douchegel. De bodylotions werken voor mij alleen als ze geschikt zijn voor de gevoelige huid en dat is bij deze lijn niet het geval. Jammer, want The Body Shop zou bij mij nóg beter scoren als ze meer lijnen uitbrengen die daar specifiek op gericht zijn.

Maar op zich is dat geen groot probleem. Ik heb genoeg fijne bodylotions en een douchegel is ook weer eens leuk! Deze douchegel komt in een flacon van 250ML en gaat bij mij een paar weken mee. 

De douchegels van The Body Shop vind ik vrijwel altijd even fijn. Ook deze bevalt mij heel erg goed; hij voelt heel zacht aan op mijn huid en zorgt ervoor dat mijn huid na het douchen weer schoon aanvoelt. De geur van deze douchegel is onder de douche echt fantastisch; echt een combinatie van zoete vanille en pompoen. Hoewel de vanille vrij zoet is -is dit perfect in balans gebracht door het toevoegen van de pompoen. Hij is hierdoor niet overheersend zoet; een fijn geurtje voor de herfst.
Als tweede nam ik ook de hancrème uit deze lijn mee. Deze crèmes van The Body Shop vind ik onwijs fijn doordat ze zo klein zijn. Een tubetje bevat slechts 30ML en is daardoor eigenlijk perfect om mee te nemen in bijvoorbeeld je handtas óf om in de auto neer te leggen. Dat is wat ik ermee doe. In mijn auto ligt altijd wel één hancrème. Ik vind het heel prettig om dit bij mij te hebben voor wanneer mijn handen droog aanvoelen.

Over de handcrème kan ik weinig negatiefs zeggen. De geur is evenals bij de douchegel fantastisch en de handcrème zorgt ervoor dat mijn handen weer zacht en gevoed aanvoelen. Heel prettig om eventjes snel te gebruiken!

Ik ben heel enthousiast over deze nieuwe geur van The Body Shop en ben vooral heel erg blij met de handcrème.

The Body Shop Vanilla Pumpkin douchegel - €7.00
The Body Shop Vanilla Pumpkin handcrème - €5.50

'' Heb jij deze geur al geprobeerd? 

14 opmerkingen

 1. Dit lijkt mij echt een hele lekkere geur! Ik heb hem nog helemaal niet geroken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel benieuwd naar de geur, het lijkt mij heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf de bodybutter gekocht laatst maar nu ik je review lees wil ik de handcrème ook nog gaan halen. Die lijkt me ook super lekker en inderdaad handig voor in de auto ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben zelf ook gek op vanille dus ben hier heel erg benieuwd naar. Het ziet er iniedergeval erg leuk uit! Mooie foto's heb je gemaakt!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke producten zijn het. Ik wil zelf de shower gel ook nog eens proberen en heb op dit moment de handcream en de butter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb de bodybutter en ik vind het een heerlijke geur! Jammer dat het een limited edition is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vond ik ook jammer, wie weet komt hij nog eens terug.

   Verwijderen
 7. Ik ben wel heel erg benieuwd naar de geur van deze producten. Ik ben namelijk nooit zo'n hele erge fan van producten die naar vanille ruiken, maar misschien dat ik het wel lekker vind door de combinatie met pompoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De geur is heerlijk warm en herfstig! Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh de geur lijkt mij echt zo aangenaam :D x

  BeantwoordenVerwijderen