Urban Decay - Naked Heat Palette

Mijn meest gebruikte palettes zijn by far de Naked palettes van Urban Decay. Ik heb ze allemaal; één, twee, drie, smokey én sinds kort ook de nieuwste uitvoering; Naked Heat. Ik heb hem al sinds de zomervakantie in huis, al heeft de review even op zich laten wachten. Toch nog nieuwsgierig naar dit prachtige palette? Lees dan snel verder!
Naked Heat heeft een heel opvallend design, net als het vorige palette; smokey. Je ziet gelijk welke kleuren er in dit palette gaat zitten en dat vind ik persoonlijk heel prettig. Of ik het design zo mooi vind; dat dan weer niet helemaal. Het had voor mij net wat rustiger gemogen. Meer in de trant van hun vorige uitgave.
Wanneer ik het palette open ben ik die buitenkant al lang weer vergeten en word ik heel enthousiast van de twaalf prachtige kleuren in dit palette. Hij begint bij een hele lichte, crèmetint en loopt dan steeds verder door naar een paar prachtige, roodbruine -en paarse- tinten. Precies waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Het palette past heel erg goed bij de herfst- en winter en is eigenlijk de perfecte afwisseling voor de reguliere Naked palettes. Die zijn over het algemeen iets lichter en subtieler; deze heeft een heleboel sterkere en warmere tinten. Je moet er natuurlijk van houden, rood, al vind ik het prachtig!
Tijd voor de swatches! Van links naar rechts zie je hier de kleuren;
- Ounce
- Chaser
- Sauced
- Low Blow

Vier prachtige, matte tinten. Deze kleuren zijn eigenlijk een beetje de basis voor elke look. Het is fijn dat er verschillende tinten bruin in zitten; zo weet je zeker dat je een goede basis hebt voor iedere look én voor vrijwel iedere huidskleur.
Van links naar rechts zie je hier de kleuren;
- Lumbre
- He Devil
- Dirty Talk
- Scorched

Dit zijn echt vier fantastische kleuren. De meest linker kleur is een beetje brons/rosé, de andere drie kleuren zijn al duidelijk een stukje roder. Afgezien van He Devil hebben deze kleuren allemaal een hele mooie -bijna metallic- shimmer, wat ze erg uniek maakt.
En tot slot de laatste vier kleuren, hier zie je van links naar rechts;
- Cayenne
- En Fuego
- Ashes
- Ember

Hier zitten toch wel mijn twee grote favorieten tussen; Cayenne en Ember. Beide hele mooie bruintinten, één matte en een fantastische kleur met shimmer. Cayenne is heel mooi omdat hij zo eenvoudig is, Ember is juist prachtig omdat hij zo bijzonder is. Een bruine kleur met paarse en rode shimmers.

Over de kwaliteit van dit palette ben ik heel erg enthousiast, net als over vrijwel al mijn andere Urban Decay palettes. Het pigment is fantastisch, de kleuren blenden heel fijn en zien er prachtig uit. Ik ben weer heel enthousiast!

Urban Decay - Naked Heat Palette - €55.00
'' Wat vind jij van dit palette?

8 opmerkingen

 1. Ik vind hem echt prachtig! Jammer dat Urban Decay zo slecht te verkrijgen is in Nederland haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit palette echt prachtig! Ik houd heel erg van warme oogschaduws.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supermooie tinten! Ik snap dat je hier heel enthousiast over bent haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig palette zeg , erg mooie kleuren ook =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Práchtige kleuren, alleen mag ik het palette van mezelf niet kopen. Ik gebruik m'n Naked2 al amper...

  BeantwoordenVerwijderen