Yankee Candle Cinnamon Stick & Crackling Wood Fire

Nog niet zo lang schreef ik over één van mijn nieuwe favorieten van WoodWick; Pumpkin Butter. Deze kaars heeft een fantastische geur voor de herfst, net als mijn twee nieuwe aanwinsten van vandaag. Dit keer niet van WoodWick maar van Yankee Candle! Nieuwsgierig naar Cinnamon Stick & Crackling Wood Fire? Lees dan snel verder!
De eerste geur die ik dit keer meenam is Cinnamon Stick, één van de twee geuren van de maand. Mocht je nog niet bekend zijn met het fenomeen ''Fragrance of the month'' van Yankee Candle leg ik het even in het kort uit. Dit houd simpelweg in dat Yankee elke maand twee geuren uitkiest die je de gehele maand met 25% korting kunt kopen. Deze maand; Cinnamon Stick & Autumn Night.

Cinnamon Stick is een hele kruidige, warme kaars. Hij doet letterlijk denken aan een heleboel kaneelstokjes in een pot. Wat ik ook duidelijk ruik is een beetje kruidnagel en een vleugje vanille. Deze twee geurnoten maken van de geur een heel fijn geheel; echt een hele herfstige geur.

Dit is ook één van de bestlopende geuren van Yankee en hij zit daardoor ook alweer een tijdje in het assortiment. Ik snap waarom, het is namelijk echt een geur die vrijwel iedereen lekker vind. Precies het juiste beetje kruiden, warmte en huiselijkheid.

Crackling Wood Fire is de tweede geur die ik meenam. Deze is een stukje nieuwer dan Cinnamon Stick, maar minstens even lekker.

Deze geur is echt perfect als je houdt van winters en warm, maar toch een beetje zacht en fris. Hij doet mij qua geur een beetje denken aan marshmallows roosteren, maar dan niet op de zoete manier. Meer op een warme manier, toch een beetje dat brandende hout. Een kaars die ik erg moeilijk vind om te omschrijven en dat heb ik niet vaak!
Juist omdat hij zo verfijnd qua geur is, is het moeilijk hem te omschrijven. Wat ik er wel van kan zeggen is dat ik hem fantastisch vind. Deze kaars is het tegenovergestelde van Cinnamon Stick, perfect om elkaar af en toe af te wisselen!

Ik ben weer heel erg blij met mijn nieuwe kaarsen en ik ben heel nieuwsgierig of jij één van deze geuren al eens hebt geprobeerd!

Yankee Candle Medium Cinnamon Stick - Normaal €24.75 nu €18.55
Yankee Candle Small Crackling Wood Fire - €12.95
De kaarsen van Yankee Candle kun je hier bestellen.

'' Ken jij deze geuren al?

17 opmerkingen

 1. Klinken beide echt als fijne geuren =)
  Ik heb eigenlijk nog nooit een kaars gehad van Yankee Candle!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je weet niet wat je mist, haha! Ze zijn echt fantastisch :)

   Verwijderen
 2. Zo fijn he Yankee Candle, deze lijken me ook heerlijk. Ik heb heel toevallig vandaag ook iets op mijn blog geschreven over Yankee Candle!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Cinnamon stick lijkt me heerlijk! Ik ben dol op herfst geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's! Ik zit er ook al een tijdje aan te denken om eens een kaars van Yankee Candle te bestellen. Vooral Cinnamon Stick lijkt me lekker dus met 25% korting wil ik die wel proberen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker het proberen waard, met name met zo'n fijne korting. Een mooie eerste kennismaking :)

   Verwijderen
 5. Wat een leuke kaarsen, ik vind die grijze er heel rustig uit zien en de geur lijkt me ook heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende de geuren nog niet, maar klinken wel erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. cinnamon kende ik al wel maar die andere nog niet! Ik heb nog twee Yankee Candles liggen maar binnenkort ga ik er lekker een paar bijhalen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk! Ik ben benieuwd voor welke geuren je gaat kiezen :)

   Verwijderen
 8. Ze lijken mij allebei erg lekker! Ik wil binnenkort ook weer wat van Yankee Candle in gaan slaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige sfeerfoto's heb je gemaakt. Ik ben wil zeker deze herfts wat heerlijke geurkaarsen aanschaffen van Yankee, mij lijkt vooral cinnamin erg lekker, hou echt van warme kruidige geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! De Cinnamon Stick ga je zeker lekker vinden als je van warme & kruidige geuren houdt. :)

   Verwijderen
 10. Nog niet uitgeprobeerd, maar misschien moet ik dit wel eens doen :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb nog nooit yankee candle geprobeerd maar staat het op mijn wishlist ;)

  BeantwoordenVerwijderen