Andrélon Ochtend Boost doucheschuim

Dol ben ik op het proberen van nieuwe douchegels, foams en andere producten. Goed nieuws, want Andrélon brengt namelijk een heel mooi, nieuw product uit; de Ochtend Boost doucheschuim. Dit product vind je inmiddels al in de schappen in drie verschillende, hele fijne geuren. Nieuwsgierig hoe mijn ervaring met dit product is? Lees dan snel verder!

De shower foams brengt Andrélon uit in drie verschillende geuren; Mango & Mandarijn, Bloedsinaassappel & Gember en Appelbloesem & Cranberry. Drie hele verfrissende en toch verschillende geuren.

Het handige aan deze showerfoams van Andrélon is dat er bovenaan een sticker geplakt zit waar je overheen kan krassen. Als je hier overheen krast komt de geur van de foam naar boven en kun je heel eenvoudig in de winkel al ruiken welke je het lekkerste vindt. Handig, zo hoef je ze namelijk niet op de gok te kopen.

Al moet ik zeggen dat je niet echt fout kunt gaan met deze drie geuren. Het zijn echt perfecte geuren voor in de ochtend; ze zijn alle drie namelijk even fris.

Mango & Mandarijn is de meest zoet geur, een heerlijke combinatie van twee van mijn favoriete vruchten. Bloedsinaassappel & Gember is net iets warmer dan de eerste geur en hierdoor ook mijn favoriet. Hij is fris en zoet, al wordt dit niet te overheersend door de warme toevoeging van de gember.

Tot slot komen we bij de laatste geur, Appelbloesem & Cranberry. Dit is een hele bloemige, zoete geur. Ik ben zelf geen grote fan van bloemengeuren en hierdoor is dit mijn minst favoriete, al denk ik toch dat hij door heel veel mensen wél geliefd is. Als je van bloemengeuren houdt is dit namelijk echt een aanrader.

Hele fijne geurtjes, maar werkt het ook daadwerkelijk zo fijn? Mijn antwoord daarop is Ja. Ik ben al jaren dol op douchefoams en gebruik ze nu van verschillende merken. Al die merken vind ik heel fijn en Andrélon is aangeschoven in dat rijtje.

De douchefoams zijn heel dik en daardoor heb je er niet heel veel van nodig. Ik gebruik het zelf graag in combinatie met een douchepuff, al kun je het ook met je handen over je lichaam verdelen. Dan ervaar ik zelf alleen dat ik vaak iets meer nodig heb.

Nadat ik mijn huid heb afgespoeld voelt het fris en gehydrateerd aan. Doordat de douchefoam heel zacht en soepel is glijd hij over je huid heen en geeft dit geen ruw gevoel. Dat vind ik prettig, bij sommige douchegels kun je dat namelijk wel eens ervaren.

Ik ben heel enthousiast over deze drie nieuwe shower foams en ik ben heel benieuwd of Andrélon hier binnenkort nog meer geuren van uit gaat brengen, een paar winterse geuren zou ik geen probleem vinden!

Andrélon Ochtend Boost doucheschuim - €5.99 per stuk.
'' Welke geur lijkt jou het fijnst?

7 opmerkingen

 1. Heerlijk dat schuim haha! Lijken mij hele fijne producten, ik houd van zoete geurtjes (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mij lijkt de appelbloesem en cranberry het lekkerst, die geurstickers zijn echt handig lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben heel benieuwd naar de mango en mandarijn. Ik vind mango altijd zo lekker ruiken! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een fijn product, fijne review =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Teresa Palm07-11-2017 19:34

  Ik vind de flacons alleen al heel erg leuk haha, lijken me lekkere geurtjes x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag ze toevallig vorige week in de winkel staan en moest er dan ook even aan ruiken. Ik vond ze alle drie zo lekker ruiken, maar de mango & mandarijn was toch wel mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze lijken mij eigenlijk allemaal fijn! Ik moet eigenlijk nog even langs de drogist om ze te scoren :)

  BeantwoordenVerwijderen