Boek Review | Megan Hess - Parijs

Ik ben dol op boeken van de meest uiteenlopende genres. Fictie, Young Adults, Thrillers; noem het maar op. Er zijn niet veel boeken waar ik niet voor opensta. Een ander soort boeken waar ik inmiddels een ruime collectie van heb? Tafelboeken! Van die boeken die eigenlijk vooral informatief zijn of volstaan met mooie afbeeldingen. Eén zo'n boek? Parijs van Megan Hess. Deze dame heeft meerdere van dit soort boeken, sinds kort ook in het Nederlands.

Eerder dit jaar verscheen het boek 'New York' van Megan Hess al in het Nederlands, deze maand verscheen Parijs en volgende maand voegt de vertaling van Megan haar boek 'Coco Chanel' zich aan de Nederlandse collectie toe. Ik heb nu alleen Parijs in mijn bezit, maar de andere twee delen wil ik ook zeker in mijn collectie. Nu nog wachten tot Megan een boek uitbrengt over mijn favoriete stad; London!

Laten we beginnen met de fantastische vormgeving van dit boek. Ik denk dat we allemaal even enthousiast worden over de prachtige cover; ik vind hem in ieder geval prachtig. Dit soort illustraties vind ik érg mooi en ook mijn Instagram feed word erg blij van dit soort pareltjes in mijn collectie. Perfect geschikt voor een aantal mooie shots.

Niet alleen de cover is fotogeniek, ook aan de zijkant zie je een prachtig detail; de roségouden bladzijdes. Ik vind het prachtig als boeken op deze manier zijn afgewerkt en bij dit boek geeft het net even dat beetje extra. Een eyecatcher, dat is het zeker!
Maar ook de binnenkant is prachtig vormgegeven. Megan staat bekend om haar illustraties en dat merk je wederom als je het boek overslaat. Alle pagina's zijn gevuld met prachtige hotspots in Parijs, winkels waar je zeker naar toe moet en andere interessante, fashion related tips over de prachtige Franse hoofdstad.

Kortom; een boek om aan je collectie toe te voegen als je dol bent op beauty en/of fashion, of daadwerkelijk een tripje naar Parijs hebt gepland. Dan kan je hier zeker een heleboel leuke tips uit  halen.

Titel: Parijs
Auteur: Megan Hess
Prijs: 17,50.-
Kosmos Uitgevers

'' Heb jij de boeken van Megan Hess al in je collectie?

8 opmerkingen

 1. Dit boek staat hoog op mijn verlanglijstje! Ik heb het boek Coco Chanel, geweldige mooie illustraties.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, supermooi! Deze gaat op mijn sinterklaas verlanglijstje haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, de tekeningen zien er prachtig uit. Ik begin zelf (koffie)tafelboeken ook leuker te vinden.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi boek! Ik heb mezelf alleen beloofd om – in een poging te minimaliseren – enkel nog maar e-books te kopen. Ik zou het érg graag eens doorbladeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend mooi boek zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind deze supergaaf vormgegeven, echt iets voor jouw Instagram inderdaad haha. Ik wil hem ook wel aan mijn collectie toevoegen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaaaf, deze gaat op m'n wish list!!

  BeantwoordenVerwijderen