De nieuwe Yankee Candle kerstgeuren

Ieder jaar komt Yankee Candle met de meest fantastische kerstcollectie. Yankee is een Amerikaans merk en met name rondom de feestdagen merk je dit heel goed. De fantastische collectie bestaat uit heerlijke geuren én de meest mooie cadeausets. Ik ben er in ieder geval dol op, en hoewel mijn artikel over mijn Yankee adventskalender van dit jaar nog even duurt heb ik wél alvast mijn review over deze drie nieuwe geuren.

De eerste, nieuwe geur van dit jaar is Christmas Magic. Christmas Magic is de rode kerstgeur van dit jaar. Een klassieke kleur die mij in combinatie met het magische plaatje gelijk aan de kerstperiode doet denken.

Naast de kleur en het plaatje schreeuwt ook de geur kerst. Het is echt een klassieke kerstgeur, met geurnoten als balsam, dennen, berken, eucalyptus, bergamot én mandarijn. Dat vleugje mandarijn vind ik een heerlijke toevoeging. Het maakt de geur precies fris genoeg.
Mijn favoriete geur van dit jaar is The Perfect Tree. Niet de geur waar ik in eerste instantie van verwachte dat het zo'n grote favoriet zou worden. Deze geur is namelijk een combinatie van balsam en dennengeur; niet iets waar ik normaal tot aangetrokken wordt.

Maar deze geur is zó heerlijk. Hij ruikt inderdaad naar dennenboom, al dan op een hele subtiele manier. Het is een hele frisse variant van de geur die we allemaal wel kennen. Deze versie doet het heel goed, ga hem zeker eens ruiken!
En tot slot de zoetste geur van allemaal; Spiced White Cocoa. Ik vind alle drie de geuren ontzettend lekker, al blijf ik iedere keer weer een nieuwe geur tot favoriet dopen. Ik kan eigenlijk niet kiezen, ze zijn alle drie fantastisch.

Want ook Spiced White Cocoa is een perfecte geur voor de feestdagen. Cacao als bovenlaag met opgeklopte room en een afwerking met een vleugje nootmuskaat. Ook bevat deze geur caramel, room én butterscotch. Het klinkt misschien allemaal heel zoet; all together is het toch een rustige, warme geur. Hij is zoet en je moe wel van dit soort koekjes-achtige geuren houden, maar ik houd er zeker van!

Ik ben heel enthousiast over deze nieuwe Yankee Candle geuren en ik ben erg nieuwsgierig of jij al één van de geuren hebt geprobeerd!

Yankee Candle wax tart - €1.99 per stuk.
'' Welke geur lijkt jou het lekkerste?

19 opmerkingen

 1. De Spiced white cocoa lijkt me een heerlijke geur! Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden naar deze kaarsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja! Ze klinken alle 3 heerlijk! Ik ben sowieso gek op Yankee Candle, zeker rondom de feestdagen dus deze ga ik zeker inslaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De geuren van Yankee Candel zijn altijd heerlijk! Als ik uit deze drie moet kiezen, ga ik voor de laatste! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Teresa Palm10-11-2017 11:47

  Deze geurtjes lijken me super lekker. En ik zie nog veel meer leuks op de site waar je ze vandaan hebt! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze lijken me alle drie super lekker~Ik ga gelijk een geurkaarsje aansteken nu!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijken me heerlijke geuren! Ik ben ook dol op Yankee! Ik vind hun kaarsen tot nu toe het beste qua geur maar ook qua uiterlijk. Ze zien er zo heerlijk nostalgisch uit. Ik moet ook weer wat Kerstgeuren halen. Van deze 3 nieuwe geuren spreekt Christmas magic mij het meeste aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik ook, heerlijk al die geurtjes in combinatie met de schattige potten en plaatjes. (:

   Verwijderen
 7. Iets dat naar dennen ruikt is altijd goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Christmas magic lijkt mij een heel fijne geur!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh wauw, die Spiced White Cocoa vind ik echt geweldig klinken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Christmas magic lijkt me heel lekker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze lijken me alledrie heerlijk. Sowieso fan van Yankee Candle :-)!

  BeantwoordenVerwijderen