Een nieuw Jcob Einzeiger horloge

Nog niet zo lang geleden deelde ik een nieuw horloge wat ik ontving van het merk Cluse met jullie en ik heb vandaag wederom een erg mooi horloge om met jullie te delen. Dit toch wel aardig bijzondere horloge is van het nieuwe merk Jcob en is niet vormgegeven zoals de meeste horloges; het horloge heeft namelijk maar één wijzer. Nieuwsgierig hoe hij er precies uit ziet? Lees dan snel verder!
Het horloge wat ik heb mogen ontvangen is het Jcob Einzeiger horloge JCW004-LR01. Oorspronkelijk een mannenhorloge, al werd mij verteld dat hij ook zo af en toe door vrouwen wordt gedragen. Door het design kan dat in principe ook prima, de kleurencombinatie vind ik heel goed kunnen voor beide genders. 

Het enige nadeel wat ik daarover kan benoemen is dat het horloge niet geschikt is voor kleine polsen. Ik probeerde hem voor deze foto's even om mijn pols en voor mij kan ik hem zelfs op de meest losse stand nog van mijn pols afschuiven zonder dat ik de sluiting open hoef te maken. Geen groot probleem, het is tenslotte ook bedoeld als herenhorloge en mijn vriend is er ook erg enthousiast over.

Je vraagt je wellicht af wat er zo bijzonder is aan dit horloge, afgezien van het mooie design -check de blauwe wijzerplaat, een prachtige combinatie met de roségouden rand-. Het bijzondere aan dit horloge is de enkele wijzer. Een doorgaans horloge heeft twee wijzers, al gaan ze bij Jcob even terug naar de basis. Het schijnt dat er vroeger alleen maar horloges waren met één wijzer, precies wat Jcob hier opnieuw doet.
Het horloge werkt daardoor iets anders met het aflezen, al is het helemaal niet ingewikkeld. In eerste instantie even wennen wellicht, maar wanneer je hem vaker draagt wen je hier al heel snel aan. 

Kortom; een prachtig horloge met 1 wijzer, een bijzondere kleur wijzerplaat en een fantastische rosé-gouden behuizing. In combinatie met het bruine bandje vind ik dit een hele elegante combinatie. Zeker een idee als je nog op zoek bent naar een cadeautje voor je man, vriend of vader voor de aankomende feestdagen!

Jcob Einzeiger eenwijzer horloge - €229.00. Hier en hier te koop.
'' Wat vind jij van dit mannenhorloge?

12 opmerkingen

 1. Een heel stoer horloge! Helemaal mijn stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm06-11-2017 09:39

  Ik vind hem supergaaf! Ik heb zelf wat grovere polsen dus ik denk dat hij mij wel goed past :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan denk ik dat hij heel goed voor je geschikt is!

   Verwijderen
 3. Ik draag zelf nooit een horloge , maar dit is wel een mooi horloge!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cool horloge, ik zou hem zelf niet zo snel uitzoeken op het eerste gezicht, maar ziet er heel leuk uit om jouw pols!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor mij is hij ook een stukje stoerder dan ik normaal draag (vrijwel alles wat ik heb is roze met wit), maar mijn vriend draagt hem met veel plezier :)

   Verwijderen
 5. Ik vind dit wel een leuke horloge

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Huh wel vreemd hoor met 1 wijzer. Is het dan zo als die op 8 staat dat het alles kan zijn? kwart over, half, kwart voor... Wel heel mooi met dat blauw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als de wijzer precies op de 8 staat is het 8 uur. Staat ie bv tussen de 8 en 9 dan is het half 9.

   Verwijderen
 7. Wat een toffe wijzerplaat! Één wijzer lijkt me wel wennen, heb ik nog nooit gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, wat grappig zo met één wijzer! Wel een tof horloge!

  BeantwoordenVerwijderen