MAC Holiday Crush lipstick

MAC brengt ieder jaar een prachtige kerstcollectie uit. Vorig jaar was dat de Mariah Carey holiday collectie, dit jaar de snowball collectie. Ik twijfelde een lange tijd of ik wel iets wilde aanschaffen, ik bleef namelijk geïnteresseerd in de Holiday Crush lipstick. Na lang twijfelen besloot ik deze lipstick toch mee te nemen en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Nieuwsgierig naar dit kleurtje? Lees dan snel verder.

De Snowball collectie heeft een prachtige vormgeving in rosé-goud. Heel goed ingespeeld op wat nu populair is, wie houd er op dit moment tenslotte niet van rosé-goud? Ik ben er in ieder geval dol op en kon het alleen daarom al bijna niet laten toch minstens één product mee naar huis te nemen.

Maar ook de kleuren in deze collectie zijn heel mooi. 4 van de zes kleuren hebben een frost finish en zijn tegelijkertijd voorzien van een heleboel shimmer. Dat is voor mij eigenlijk ook de enige reden waarom ik twijfelde; over het algemeen draag ik namelijk meer matte lipsticks.
Maar zo af en toe is een beetje verandering zeker niet erg. Ik swatchte hem meermaals en besloot hem uiteindelijk toch mee te nemen; ik vond hem tenslotte té mooi om hem te laten liggen.

Want zeg nou zelf; dit is toch een plaatje? Ik snap dat je er van moet houden, voor mij was het ook even wennen, maar met de feestdagen in aantocht wist deze kleur mij uiteindelijk toch weer over te halen. Zoals MAC lipsticks dat meestal doen.
Op mijn arm vond ik de kleur al mooi; op mijn lippen nog veel mooier. De kleur is heel subtiel, net als de shimmers. Ze zijn aanwezig, dat zeker, maar het is niet alsof je je lippen net in een pot glitter hebt gedipt. De shimmers blenden eigenlijk heel mooi samen tot een hele fijne glans.

Ik ben heel erg blij dat ik de kleur toch heb meegenomen, aangezien ik nu onwijs enthousiast ben. Van deze kleur ga ik nog heel veel plezier hebben!

MAC Holiday Crush lipstick - €19.50
'' Wat vind jij van deze kleur?

11 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleur is dit! Ik heb spijt dat ik geen lipstick heb gekocht van deze collectie. Misschien toch nog maar doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah die verpakking is echt te mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze collectie zò mooi <3 Ik heb zelf een van de highlighters. De lipstick vind ik persoonlijk iets te 'glitterig', maar hij staat je wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de verpakking geweldig, de kleur zou niet bij mij passen. Maar bij jou staat hij prachtig!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf kleurtje voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mij stond deze kleur helaas totaal niet, maar jou staat hij echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleurtje zeg =)
  Staat je goed.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze kleur staat je zo mooi :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleur en de verpakking vind ik heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohh die verpakking is zóó mooi. Alleen daarvoor moet je hem al hebben!

  BeantwoordenVerwijderen