Mijn favoriete interieur items

Sommige avonden resulteren in urenlang online browsen en pas had ik er weer zo eentje. Ik kwam een heleboel leuke interieur items tegen op verschillende websites en deel deze vandaag met je. Dit keer met vrij veel budget items; toffe items scoren voor hele fijne prijsjes is tenslotte nooit verkeerd. Nieuwsgierig naar mijn favorieten? Lees dan snel verder!

Kussenhoesjes Let's Cuddle & Not A Morning Person; deze kussenhoesjes passen perfect bij mij. Let's Cuddle vind ik onwijs schattig & Not a morning person is denk ik voor vrijwel iedereen wel toepasselijk. Hoewel ik niet zozeer een avond mens ben en niet per definitie een hekel heb aan ochtenden heb ik er regelmatig moeite mee om mijn bed uit te komen. Dit kussen is daardoor perfect! Deze kussenhoesjes zijn 50x50 cm en shop je voor €9.95.

Yankee Candle Spiced Orange; Yankee Candle heeft elke maand twee nieuwe ''Geuren van de maand''. Deze shop je de gehele maand met 25% korting en dit keer zijn dat de geuren Spiced Orange & Snowflake Cookie. Beide hele fijne geuren, al heb ik er van Snowflake Cookie nog aardig wat. Spiced Orange daar in tegen niet en een large jar lijkt mij erg prettig! €22.30

Veervormige schaal; dit schattige schaaltje is ook heel budgetproof en komt bij H&M weg. Hij is niet al te groot (10x35 cm), maar wel onwijs schattig om bijvoorbeeld op een bijzettafeltje te zetten om er zo je sieraden en/of sleutels in kwijt te kunnen.

deze lamp deed mij bij het zien gelijk denken aan Belle & het beest. Dit is een heel klassiek ontwerp met maarliefst vier lampen. Deze lamp wil ik gaan ophangen in de hal, hier komt hij denk ik heel erg mooi tot zijn recht in combinatie met een mooie sidetable. Deze lamp is van Steinhauer en is beschikbaar in drie soorten en maten. Mijn favoriet is de 32 cm, deze geeft tenslotte ook het meeste licht. Naast lampen voor in de hal hebben ze ook hele mooie eetkamer lampen van directlampen.nl.

Ik ben heel benieuwd wat je van mijn favorieten vind én wat er nog op jouw interieur wishlist staat.
'' Welk item is jouw favoriet?

14 opmerkingen

 1. Teresa Palm03-11-2017 09:38

  Deze items zijn zo leuk! Ik vind vooral de kussenhoesjes en de lamp heel gaaf, oh en die kaars. Superslim met 25% korting. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke items! Vooral die kussenhoesjes vind ik super leuk, en niet eens heel duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kussentjes vind ik zo ontzettend leuk! Die passen ook perfect hier in huis hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh die veervormige schaal is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie items. De kaars lijkt heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem inmiddels gekocht en hij brandt echt heerlijk!

   Verwijderen
 6. Ik vind geurkaarsjes ook zo gezellig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gezellig deze wishlist! De lamp en kussenhoesjes zijn mijn favorieten. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind die veer ook leuk, zag het gisteren bij H&M, maar ik mocht echt alleen de spiegel bestellen die ik graag wilde hebben, want heb al best wel veel uitgegeven aan mijn kamer haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha goed dat je je hebt ingehouden! Ik ben benieuwd naar je nieuwe spiegel. (:

   Verwijderen
 9. Wat een super leuke items staan er op deze wishlist! Vooral die veer<3

  BeantwoordenVerwijderen