Mijn ochtendroutine

Als ik moet kiezen tussen ochtenden of avonden vind ik die keuze aardig lastig. Door de weeks ben ik meer een fan van avonden (aangezien ik overdag werk), maar in het weekend ben ik meer dol op de ochtenden. Dan heb ik alle tijd om te doen wat ik moet en wil doen. Ik vind het altijd interessant om ochtendroutines van anderen te zien en deel daarom vandaag die van mij met je!

In de weekenden vind ik het heerlijk om in de ochtend een uurtje langer te slapen. Ik ben niet het type dat urenlang in bed blijft liggen, maar ik vind het wel prettig om nog even te wachten met het aankleden. Daarom draag ik graag een badjas of kimono, een beetje afhankelijk van hoe koud ik het op dat moment heb.

De kimono die ik op dit moment graag draag is dit prachtige Limited Edition exemplaar van Hunkemöller. Ik ben dol op roze tinten en deze zachtroze tint is eigenlijk perfect. Een kleurtje die ik nog niet in mijn collectie had!

Het is een beetje verschillend wat ik het eerste doe als ik net wakker ben. Soms vind ik het fijn om tijdens mijn ontbijtje een boek te lezen. Op dit moment lees ik graag wat stukjes uit het boek 'Parijs' van Megan Hess. Hier komt nog een uitgebreide review over online en ik kan je alvast verklappen dat het een prachtig boek is!

Als ik geen zin heb om te lezen pak ik meestal mijn laptop erbij. Deze gebruik ik om mijn blog én bedrijf bij te houden. Ik vind het altijd erg leuk om jullie reacties te lezen en behandel dan ondertussen ook mijn mailtjes, schrijf artikelen of werk aan andere ideeën.
Eigenlijk zijn mijn ochtenden doorgaans heel rustig; ik vind het heel prettig om mijn dag wat rustiger te beginnen. Een goed ontbijt is voor mij in ieder geval een must, dan kan ik weer prima tegen de dag aan!

'' Hoe ziet jouw ochtendroutine eruit?

13 opmerkingen

 1. Wat een gave foto! Ik vind die ochtendjas gorgeous, heb net even op Hunkemöller rondgekeken en heb zelf een vergelijkbare in zwart besteld. Handig haha, had er nog eentje nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk om je routine te lezen! Ik ben ook dol op het rondstruinen in een badjas of kimono,hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto en kimono! Ik ben heel benieuwd naar het boek Parijs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is zó leuk! De review komt zeer binnenkort online :)

   Verwijderen
 4. Moooi zeg die kimono! Ik sta doordeweeks vaak expres wat vroeger op zodat ik even verse jus kan persen, een vlogje kan kijken en even nog kan relaxen voor ik naar mijn werk moet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk! Door de weeks moet ik al heel vroeg weg, dus eigenlijk doe ik dan weinig relaxt haha. Maar in het weekend het tegendeel. :)

   Verwijderen
 5. Ik heb altijd even rust nodig in de ochtend dus lekker wakker worden, lekker ontbijtje, serie of een tijdschrift en dat dan vaak in het weekend, want doordeweeks moet ik 5 uur op en dan kan ik niet zo rustig doen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het altijd super lekker om series te kijken in bed haha, leuke routine en prachtig die badjas. Ik ben ook heel benieuwd naar het boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het ook heerlijk om lekker rustig aan te doen in de weekenden! Ik moet er door de weeks al zo vroeg uit, dan is uitslapen zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die kimono is zo mooi! Doordeweeks moet ik altijd vroeg opstaan, dan snooze ik zo lang mogelijk de wekker en haast ik me altijd een beetje om op tijd de deur uit te kunnen. In de weekenden kan ik bijna altijd uitslapen, gelukkig! Dat heb ik vaak ook wel nodig na m'n drukke week.

  BeantwoordenVerwijderen