Nieuwe Revlon Mascaras

''Vroeger'' hoorde en las ik heel veel over Revlon. Met name over hen haarproducten zag ik veel, al verdween dit de afgelopen jaren toch steeds meer. Jammer, want het merk is zeker de moeite waard wat mij betreft. Vrij recentelijk ontving ik drie van de nieuwe Revlon mascaras, welke ik vandaag met je deel! Nieuwsgierig naar mijn favoriet? Lees dan snel verder!

Revlon heeft op dit moment niet drie van deze, maar vijf van deze mascaras in het assortiment. Tien, als je beide kleuren meetelt. Alle vijf de mascaras zijn namelijk beschikbaar in zowel bruin als zwart. Handig! Ik weet namelijk dat er veel mensen ook liever een bruine mascara dan een zwarte gebruiken. Zo kun je je favoriete mascara in jouw perfecte kleur kopen!

De verpakking van de drie mascaras is hetzelfde, al is de kleur toch iedere keer weer duidelijk anders. Ik begin met de paarse mascara; de Dramatic Definition. Deze mascara heeft op het eerste oog ook het mooiste borsteltje als je het mij vraagt. De haartjes zijn kort en gespreid; een beetje zoals mijn Benefit Roller Lash. Niet exact hetzelfde, maar het komt in de buurt.

Door deze gespreide haartjes brengt de mascara ook heel gemakkelijk aan en zorgt hij er voor dat mijn wimpers mooi gespreid zijn. Ze zijn vrij intens zwart, al merk ik wel dat het écht een heel dun laagje mascara afgeeft. Natuurlijk is dit op te bouwen, al is het resultaat in eerste instantie vrij subtiel.

Na de paarse mascara gaan we door naar mijn favoriete kleur; de roze. Dit is de Ultra Volume mascara, wat bij mij heel goed klinkt. Ik heb van mijzelf hele lichte en vrij rechte wimpers. Een beetje volume is daarom nooit verkeerd!

Bij dit borsteltje zie je ook gelijk een duidelijk verschil met de vorige. Hier is de borstel zelf al héél erg volumieus en ziet hij er vrij dramatisch uit. De haartjes zitten heel dicht op elkaar en dit zijn er ook een stuk meer als bij de vorige mascara. Je ziet dat mijn wimpers er gelijk iets voller en dikker uit zien. Mijn favoriet van de drie!

De laatste mascara die ik heb getest is de blauwe variant; Volume + Length. Beide kunnen mijn wimpers goed gebruiken, dus dat beloofd veel goeds! Mocht je trouwens nog niet overtuigd zijn door deze drie mascaras heeft Revlon ook nog een groene variant -Super Length- én een rode variant -All in One-.

Deze blauwe variant is tevens ook de enige mascara die ik in een andere kleur heb ontvangen; deze is namelijk in de kleur Blackened Brown. Hierdoor zien je wimpers er iets natuurlijker uit en geeft dat een net wat romantischer effect. Het is overigens niet echt de standaard lichtbruine mascara die je vaak bij bruin ziet, het gaat wel duidelijk richting de donkere kant!

Ondanks de kleur merk ik hier verder niet heel veel verschil met de eerste mascara. Het borsteltje is een beetje een tussenmoot tussen de andere twee, hier had ik eigenlijk net wat meer willen zien. Een beetje meer lengte, een beetje meer volume!

Het komt natuurlijk ook een beetje door de kleur dat deze mascara wat minder opvallend is. Ik gebruik hem nu graag in combinatie met een roze oogschaduwlook, dat is iets wat ik vrijwel dagelijks draag. Een prima mascara, dat is het zeker. In het vervolg ga ik echter toch weer voor een zwarte mascara!

Ik ben over all eigenlijk heel tevreden over de mascaras. Het is niet zo dat ik mijn geliefde Roller Lash ga vervangen, maar voor een budgetmascara vind ik ze heel erg goed te doen!

Revlon Mascaras - €13.75 per stuk. Deze mascaras koop je o.a. bij Parfumania.
'' Welke mascara lijkt jou het fijnst?

6 opmerkingen

 1. Teresa Palm29-11-2017 09:19

  De roze vind ik er ook het mooiste uitzien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een grappige verpakkingen met die kleurtjes. Ik vind de roze ook het mooiste effect geven!

  x Janine ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat ik de eerste het fijnst vind, ik gebruik zelf graag mascara's met een fijn borsteltje.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ook voor de roze kiezen! Mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze er eerlijk gezegd niet zo heel spannend uitzien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die roze ziet er goed uit! ♥

  BeantwoordenVerwijderen