Philosophy Hands of Hope Nail and Cuticle Cream

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekend voor de meesten dat het tijd is om op zoek te gaan naar cadeautjes. Ik ben met name dol op de kerstdagen en doe rond die tijd extra mijn best om voor iedereen passende cadeautjes te vinden. Cadeautjes zijn er in ieder budget en vandaag deel ik een wel héél schattig én budgetproof cadeautje van Philosophy; de Hands of Hope Nail and Cuticle Cream. Nieuwsgierig naar dit fijne product? Lees dan snel verder!

Philosophy brengt ieder jaar een aantal toffe gift sets uit. Sets voor ieder budget in diverse maten; van klein naar groot. Eén van die schattige, kleine cadeautjes is deze hand- en nagelcrème. In een cadeauverpakking die zelfs een handig lintje heeft om hem in de kerstboom te hangen. Hoe leuk om hier een hele kerstboom mee te vullen overigens, haha.

Maar naast de schattige kerstverpakking is het ook simpelweg een heel fijn product. Nu ben ik dat van Philosophy wel gewend en kijk ik daar niet raar van op; het is toch altijd weer fijn als een product je goed bevalt. Ook als je het al aan zag komen.
Deze handcrème is eigenlijk ook heel eenvoudig. De verpakking is simpel en clean -houd ik van!- en zo is de crème zelf ook. Hij heeft vrijwel geen geur, wat voor velen een pluspunt zal zijn. Ik vind het zelf niet erg een handcrème met een geurtje te hebben, al kan ik het me ook voorstellen als je het vervelend vind dat je handen de hele dag een bepaalde geur vasthouden.
De crème is een stukje dikker dan de meeste handcrèmes die ik heb en daardoor duurt het iets langer voordat hij intrekt. Niet extreem lang (of te lang), voor je het weet is hij namelijk al weer ingetrokken en voelen je handen lekker zacht en gevoed aan.

Een hele fijne handcrème in een hele schattige verpakking; een perfect cadeautje voor elke crème liefhebber.

Philosopy Hands of Hope Hand and Cuticle Cream - €9.00
'' Wat is jouw favoriete handcrème?

10 opmerkingen

 1. Wat een schattig tubetje! Ik vind hem er heel fijn uit zien en hij is ook niet zo duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben zo'n fan van dit merk he! Lijkt me heel prettig deze ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook dol op vrijwel alle producten van Philosophy, dit is ook echt wederom een topper.

   Verwijderen
 3. Zo jammer dat ik geen Philosophy-producten gebruik, want deze klinkt heel erg goed – en m'n potje Lemony Flutter is net op!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik deze heel graag in combinatie met mijn Lemony Flutter. Lemony Flutter voor mijn nagelriemen en deze voor mijn handen! (:

   Verwijderen
 4. Ik heb net als Jessica boven mij nog nooit iets van Philosophy gebruikt. Ik ben super nieuwsgierig geworden, deze is ook lekker betaalbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan het je zeker aanraden om eens een product te proberen!

   Verwijderen