Rimmel London Lasting Finish 25H Breathable Foundation & Concealer

Rimmel London introduceert een nieuwe foundation & concealer; de Lasting Finish Foundation en de Lasting Finish Concealer. Deze nieuwe producten zorgen voor een ultra-lichtgewicht, wat mij érg goed in de oren klinkt. Zijn de producten ook daadwerkelijk zo fijn als dat ze klinken? Ik deel mijn mening vandaag met je.

Ik begin met de Rimmel London Lasting Finish 25H Breathable Foundation. Deze foundation komt in een lange flacon met een zilveren, schuin 'afgesneden' dop. Die schuine dop vind ik echt heel kenmerkend voor rimmel, al ben ik iets minder enthousiast over de matte zilveren dop. Die had ik zelf liever glanzend of in een andere kleur gezien; dat maakt de uitstraling net iets chiquer.

Al gaat het daar natuurlijk niet om; het gaat om de foundation zelf. Hier merkte ik al vrij snel dat de manier van aanbrengen heel anders gaat dan verwacht. Ik verwachte een pompflacon, echter komt er bij het openen van de dop een sponskwastje tevoorschijn. Dit vind ik zelf echt een pluspunt, zo breng je het namelijk gelijk aan op de plekken op je huid. Daarna blend je het eenvoudig uit met een kast/beautyblender; dit vind ik fijn!

De foundation brengt gemakkelijk aan, blend héél eenvoudig uit en geeft een hele mooie dekking. Het enige nadeel wat ik eigenlijk kan geven is dat de lichtste kleur al vrij donker is. Nu weet ik dat ik een extreem lichte huid heb, maar een tikkeltje lichter had hij wat mij betreft zeker mogen zijn. Ik ben tenslotte niet de enige met een lichte huid. Mocht je geen hele witte huid hebben kan deze kleur voor jou zeker goed uitpakken, voor mij is hij alleen net wat aan de donkere kant.
Door naar de concealer! Ook hier had ik in eerste instantie het gevoel dat hij veel te donker zou zijn, deze ziet er in de tube namelijk heel erg donker uit. Balen, want ik kan zeker een goede concealer gebruiken. Concealer gebruik ik dagelijks en een nieuwe favoriet ontdekken vind ik altijd fijn.
Maar bij het swatchen kom ik opeens tot de ontdekking dat de concealer helemaal niet zo donker is als dat hij lijkt. Daar ben ik blij mee, deze concealer geeft namelijk dezelfde fijne dekking als de concealer. Omdat deze een stuk lichter is -is hij voor mij perfect om onder mijn ogen aan te brengen. Op de punten waar ik graag highlight breng ik het liefst nóg een lichtere concealer aan, al ben ik heel blij met dit product voor onder mijn ogen.

Het fijne aan deze concealer -naast de dekking- is de sponsapplicator. Hierdoor breng je de concealer gemakkelijk aan onder je ogen, waarna hij weer eenvoudig uit te blenden is.

Ik ben enthousiast! Ondanks dat de foundation voor mij te donker is (de foundation heb ik op bovenstaande foto boven de concealer geswatcht), ben ik heel tevreden over de dekking. Ik kan je zeker aanraden om eens te gaan kijken of er een geschikte kleur voor jou tussen zit!

Rimmel London Lasting Finish 25H Breathable Foundation - €15.49
Rimmel London Lasting Finish 25H Breathable Concealer - €8.99

'' Wat vind jij van deze producten?

10 opmerkingen

 1. Ik ben heel benieuwd naar het effect op de huid als de concealer geblend is! Hij ziet er op de swatch inderdaad wel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat de kleur te donker was, lijkt me ondanks dat inderdaad ook wel een fijne foundation!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop ook dat ze nog meer kleurtjes gaan uitbrengen!

   Verwijderen
 3. Teresa Palm22-11-2017 11:00

  Die concealer lijkt me super! Die wil ik ook zeker wel eens proberen. Handig ook de applicator van de foundation maar ik denk dat het voor mij ook te donker word.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat de foundation & concealer je zo goed bevallen, zeker voor die prijs! Voor mij zou de foundation ik die kleur ook te donker zijn, de concealer lijkt me de perfecte kleur.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De concealer heeft voor mij ook een fijn kleurtje, ik gebruik hem heel graag!

   Verwijderen
 5. Ik denk dat de foundation er wel in mijn kleur is. Die spons lijkt me handig dus ik ga hem zeker bekijken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben zo benieuwd naar de foundation!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Teresa Palm28-11-2017 09:25

  Ik ben super benieuwd naar de concealer, die klinkt heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen