S. Oliver So Pure Parfum & Deodorant

Een parfum haalt mij doorgaans om door de geur, al vind ik vormgeving ook érg belangrijk. Ik heb weinig geurtjes in mijn collectie waarbij ik de combinatie van geur én flacon niet beide prachtig vind. Deze nieuwe geur van S. Oliver is weer zo'n nieuwe toevoeging die het eigenlijk beide in zich heeft; deze snoepige roze flacon past perfect bij mijn collectie én laat de geur nu ook nog een heel aangenaam zijn!


Als je mij volgt op Instagram (mocht je dat nog niet doen; ik zou het érg leuk vinden als je eens een kijkje neemt) weet je ongetwijfeld dat ik dol ben op roze. Het is vanaf kleins af aan mijn favoriete kleur geweest, en hoewel ik er niet in doordraai vind ik het simpelweg een fantastische kleur.

De flacons van de S. Oliver So Pure lijn spreken mij daardoor ontzettend aan. Niet alleen door de snoepige, roze kleur; ook door de klassieke vormgeving. Met name de vormgeving van de flacon vind ik prachtig. Heel eenvoudig en daardoor des te eleganter.

Naast de prachtige flacon werd ik ook blij verrast door de geur. Het is zo'n typisch geurtje waarvan ik weet dat de meeste vrouwen hem fantastisch vinden. Niet een geur die ik op dagelijkse basis draag -dan ga ik vaak toch voor iets zwaarders- maar perfect voor de dagen waarop de zon nog net iets feller schijnt, of na het sporten bijvoorbeeld. Zo'n geurtje die je opspuit zonder na te denken in wat voor humeur je die dag bent.

Topnoten; Klimop, Calamansi, Appel
Hartnoten; Fresia, Jasmijn, Kasjmierhout
Basisnoten; Ambrox, Muskus, Sandelhout

Wanneer ik de geur opspuit ruik ik vrijwel gelijk de Calamansi, in combinatie met Fresias. Mocht je nog nooit van Calamansi hebben gehoord kan ik dat heel eenvoudig uitleggen; het is een soort kruising tussen een citrus- en mandarijnplant. Calamansi geeft een hele frisse geur, terwijl de Fresias een veel zachtere geur achterlaten.

Een prettige combinatie, maar nog veel prettiger wanneer ik niet veel later ook de Jasmijn en Muskus begin te ruiken. Een geur is tenslotte niet compleet zonder een beetje musk/sandelhout. Het maakt de geur iets minder zoetsappig en geeft net dat beetje kracht wat ik in een parfum graag terugruik.

Kortom; S. Oliver So Pure begint fris en zacht en ontpopt zich tot een steeds warmere, sterkere geur.

De parfum vind ik een topper, maar daarnaast vind je ook een tweede product van deze geur; een deodorant. Een deodorant met dezelfde, prettige geur.

Een goed idee, ik vind het zelf namelijk ook erg vervelend als mijn deodorant een andere geur heeft dan mijn parfums. Nu gebruik ik zelf parfums zonder alcohol en parfum en heb ik daar geen last van, maar mocht je daar wel last van hebben kan ik je zo'n combinatie zeker aanraden. Voor mijzelf houd ik het toch het liefste bij alleen een parfum, parfum in een deodorant werkt bij mij niet heel prettig.

Ik ben in ieder geval enthousiast over deze nieuwe geur en ik kan je zeker aanraden hem eens in de winkel te proberen, wie weet word jij er net zo enthousiast van als ik!

S. Oliver So Pure Parfum - €22.90
S. Oliver So Pure Deodorant - €11.99

'' Heb jij deze geur al geroken?

9 opmerkingen

 1. Wat een prachtige flacon! Ik ken de geur (nog) niet, maar ben er wel heel nieuwsgierig naar geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit! En het idee dat je deo en parfum de zelfde geur hebben lijkt me inderdaad handig.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Teresa Palm14-11-2017 14:00

  Wat prachtig die flacon, hele mooie foto's ook. Ik ben benieuwd naar het geurtje! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze pas ook geroken en ik vond hem al super lekker. Ik heb hem nog niet gekocht maar misschien ga ik dat toch nog wel doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's ♥! Klinkt als een fijne geur! Ik moet 'em zelf nog uitproberen, binnenkort maar eens doen. Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig, een deo en parfum met dezelfde geur! Ben wel erg benieuwd geworden, ik denk dat ik 'm binnenkort maar eens ga ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen