The Body Shop Kerst Bodybutters

Het is bijna december en dat betekend dat de meeste kerstcollecties in de winkels liggen. Iets waar ik persoonlijk heel blij van word; ik ben dol op -bijna- alles wat met kerst te maken heeft. Eén van de leuke kerstcollecties van dit jaar is die van The Body Shop. Zij hebben drie heerlijke geuren centraal staan en die deel ik vandaag met je!

Van alle drie de geuren ontving ik een bodybutter, één van de meest populaire producten van The Body Shop. Toen ik nog iets jonger was -was ik hier vooral heel erg dol op en hoewel ik ze nu iets minder gebruik is een goede body butter nog steeds welkom. Zeker nu het steeds kouder begint te worden.

Wat betreft de geuren begin ik met deze opvallende, paarse butter; Frosted Plum. Dit is een hele zoete geur die mij doet denken aan Fristi. Ik ruik niet direct de pruim, al komt deze wel beter naar boven wanneer ik hem op mijn huid aanbreng. Een hele fijne geur, dat zeker. Als je dol bent op zoete geuren is dit een aanrader voor jou!
De tweede geur is Vanilla Chai, een beetje een basisgeur. Zo'n geur waar je eigenlijk bij de meeste mensen wel heel goed zit! Ook ik ben dol op dit soort eenvoudige geuren. En hoewel vanilla misschien heel eenvoudig klinkt zit er toch iets meer achter!

Deze vanille geur is vrij sterk door de steranijs die is toegevoegd. Het maakt de geur een stuk warmer in plaats van de normaal toch wat zoetere vanille. Wat mij betreft is dit echt een ultieme kerstgeur!
Last but not least een geur die ik vorig jaar ook al probeerde; Frosted Berries. Hier had ik vorig jaar een body mist & een scrub van die mij ook al erg goed bevielen.

Frosted Berries is wederom een zoete geur, nog iets zoeter dan de Fristi-achtige geur van Frosted Plum. Ik weet zeker dat hier heel veel liefhebbers voor zijn!

Mijn favoriet is duidelijk Vanilla Chai; wat een heerlijke geur is dat! Hoewel de lijnen niet helemaal nieuw zijn voor The Body Shop ben ik heel enthousiast en kan ik je zeker aanraden om de geuren eens te gaan ruiken. Ik ben benieuwd naar jouw favoriet!


The Body Shop Kerst Bodybutter - €18.00 per stuk
'' Welke geur is jouw favoriet?

12 opmerkingen

 1. Ik ben zelf dol op de Vanilla Chai variant.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm28-11-2017 09:24

  Ik heb laatst de vanilla pumpkin gehaald en die vond ik ook super lekker. Nu ben ik heel benieuwd naar de vanilla chai! Ik ben dol op alles met vanille haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook onwijs dol op de vanilla pumpkin lijn. Ze zijn heel anders, maar beide heel erg lekker!

   Verwijderen
 3. Ik ben dol op TBS =)
  De Frosted Plum lijn is echt mijn favoriet!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie verpakking. Ik ben wel benieuwd naar de frosted berries!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke verpakkingen! Ik ben benieuwd naar de fristi geur haha. Lijkt me perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn favoriet is Frosted Plum. Ik vind dat ie niet fruitig ruikt, maar meer naar rozen ;-). Ik heb er een mini butter van gekocht omdat ik nog teveel (ongebruikte)body butters in de kast heb staan .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben zelf vooral benieuwd naar frosted plum en frosted berries.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb de Vanilla Chai nog liggen van vorig jaar... Ik moet nodig 'ns wat dingen opmaken!

  BeantwoordenVerwijderen