De leukste budget regenlaarsjes

Met het koude, natte weer wat we op dit moment hebben zijn een paar goede schoenen nooit weggelegd. Tot kort voorheen had ik nog nooit regenlaarsjes in mijn bezit gehad; op dit moment heb ik zelfs twee paar. Ik ontving deze schattige regenlaarzen en heb hier al regelmatig profijt van kunnen hebben.
De regenlaarsjes die ik heb ontvangen hebben beide een hele fijne prijs. De laarsjes links zijn de dames regenlaarzen 'Enkellaars Gevavi Zwart' en dit zijn ook meteen de meest budgetproof laarsjes. Bij deze laarsjes zie je eigenlijk een beetje het standaard ''regenlaars'' model. Heel simpel, maar door de zwarte kleur toch prima te combineren!

Het tweede paar - en tevens ook mijn favoriet- zijn de regenlaarsjes van Evercreatures. Deze zijn net iets duurder (al zijn ze nog steeds heel betaalbaar) en zijn ook net iets mooier afgewerkt. Ze zien er iets minder uit als een regenlaarsje -afgezien van de opvallende zwarte lakkleur- en daardoor vind ik ze ook net wat leuker om te dragen.

Beide laarsjes zijn héél fijn geprijsd, de laarsjes van Gevavi shop je voor slechts €19.95. De laarsjes van Evercreatures shop je voor €44.95! Ik ben blij met allebei de paren, al gaat mijn voorkeur toch uit naar de vormgeving van die van Evercreatures!