Kneipp Badparels

Tot kort geleden was ik een onwijs grote LUSH fan. Ik had ooit een collectie van zo'n vijftig LUSH producten -wat voor mij vrij veel was- en ging dagelijks onder de douche of in bad met hen producten. Tegenwoordig is die liefde voor LUSH iets minder en ben ik vooral meer op zoek naar andere alternatieven. Wat betreft badproducten kan dat soms best lastig zijn. Er zijn velen die geen bad hebben waardoor badproducten véél minder worden gemaakt dan doucheproducten. Extra leuk was het dus toen dit pakketje van Kneipp binnen kwam! Ik ontving hun nieuwste badparels en deze deel ik vandaag met je.

Om te beginnen met de verpakking vind ik dat Kneipp er heel erg op vooruit is gegaan. Voorheen waren de verpakkingen vaak nog wat klassieker, al zijn ze hier veel meer met de tijd meegegaan. De keuze van lettertypes maakt het allemaal net wat speelser en toch blijft de verpakking kenmerkend door de foto-achtergrond.

Naast de vrolijke kleurtjes vind ik ook de verpakking zelf heel handig. Deze badparels komen in een handige koker die je eenvoudig naast het bad kan neerzetten. Eén kokertje is goed voor twee baden, al is het maar net naar je eigen smaak hoeveel je in het bad wilt doen.
So far so good! Bij het zien van de verpakking ben ik heel enthousiast. Het spannendste gedeelte? De geuren! Ik begin met mijn favoriete kleur; roze. Dit is de geur Palmarosa & Pioenroos. Zoals de geur het zelf al aangeeft is dit een hele fijne rozengeur. Niet een heel overheersende, dat vind ik dan zelf wel weer prettig.

Nog een klein pluspuntje aan de badparels is de leuke kleurtjes. Ik vroeg mij in het begin af of dit puur voor de sier was in de koker, maar nee! Ook je badwater kleurt lichtjes in de kleur van je parels. 
De tweede geur is watermunt & yuzu, een héle frisse geur. Deze vind ik persoonlijk net wat aan de scherpe kant, maar wanneer je dol bent op het sauna-effect wat betreft geuren is dit echt een aanrader. Ik denk namelijk dat velen hier heel erg van kunnen genieten, het werkt namelijk héél verfrissend. Een geur die ik graag zou gebruiken als ik verkouden ben!
Tot slot de Kumquat & Mandarin, ook een héle lekkere geur. Deze ruikt echt naar sinaasappelschil, wederom een hele frisse geur. Ondanks dat hij fris is -is hij niet zo scherp als de Watermunt & Yuzu variant. De geuren gaan eigenlijk van licht naar sterk en ik denk dat er voor bijna iedereen wel een geurtje tussen zit!

Ik ben heel blij verrast door deze badparels van Kneipp. De geurtjes zijn fijn, de kleurtjes zijn leuk én ze werken ook nog eens prettig. Na het badderen voelt mijn huid zacht aan en hoef ik alleen nog maar een laagje bodylotion te gebruiken.

Kneipp Badparels - €3.99 per koker.
'' Welke geur lijkt jouw het fijnste?

4 opmerkingen

 1. Ik vind vooral die roze er superleuk uit zien! Lekker voordelig zijn ze ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er super cute uit, maar zo jammer dat het niet dierproefvrije is :( Dan gaat mijn voorkeur toch uit naar Lush! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh! Wauw dit kende ik helemaal nog niet! De badparels van Kumquat & Mandarin lijken me echt heerlijk!

  Liefs
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zien ze er leuk uit hè! Ik ben ze ook aan het testen!

  BeantwoordenVerwijderen