Kneipp Body Crèmes Silky Secret & Patchouli

Het merk Kneipp komt niet vaak voorbij op mijn blog, al brengt het merk dit keer twee producten uit die écht mijn aandacht trekken. Natuurlijk heb ik meerdere producten in mijn collectie van dit merk, al koop ik er niet snel zelf iets van. Dit keer ontving ik echter twee body crèmes waar ik zo enthousiast over ben dat ik er ook zelf een tweede van zou aanschaffen als deze op zouden zijn. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Met een enorme collectie aan bodylotions, butters & crèmes komt het niet snel voor dat ik iets op maak, maar deze body crème in Silky Secret zou ik gelijk opnieuw komen als het toch zover zou komen.

Ik snap dat je je nu afvraagt wat er zo bijzonder is aan deze body crème -ik had hetzelfde gedacht-, al is dat nu juist het leuke. Hij is zo eenvoudig en daardoor ontzettend fijn om te gebruiken.
Grappig, dat ik zo enthousiast ben over zo'n eenvoudig product! De body crème is een hele dunne crème -hij is echt vrij vloeibaar- en smeert daardoor heel gemakkelijk uit over je huid. Doordat het een dunne crème is trekt hij snel in je huid en blijf je dan achter met zowel een verzorgd aanvoelende- als een heerlijk ruikende huid!

Silky Secret is mijn absoluut nieuwe favoriet van Kneipp, zeker in combinatie met deze crème. Het is lastig om deze geur te omschrijven -en dat heb ik niet vaak met geuren-, puur omdat hij zo subtiel is. Het ruikt naar crème met een hele frisse toevoeging; heerlijk vind ik hem.
Mocht je nu niet zo'n fan zijn van zo'n hele subtiele geur brengt Kneipp ook nog een tweede variant uit; de Patchouli body crème. Deze heeft dezelfde eenvoudige verpakking, alleen dan in een groene kleur die passend is bij de geur patchouli.

Ondanks dat hier ook de patchouli vrij subtiel aanwezig is, ruik je deze body crème beter. Patchouli is over het algemeen een sterk aanwezige geur en dat is hier ook het geval. Ondanks de luchtige crème merk je de aanwezigheid heel erg goed op. Ook een hele fijne geur!

Ik ben enthousiast over deze nieuwe producten van Kneipp en ik ben héél nieuwsgierig of jij deze geuren al hebt geroken!

Kneipp Body Crème - €9.99 per stuk.
'' Wat is jouw favoriete bodycrème op dit moment?

7 opmerkingen

 1. Klinkt super goed! Ik heb zelf al zo'n 20 TBS butters dus heb wel genoeg aan voorraad, maar toch ben ik wel nieuwsgierig naar de geuren. Ik ga ze binnenkort maar eens ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh patchouli vind ik altijd wel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lijken ze me lekker! Vind de roze pot ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oe! Die klinken zeker fijn, vooral de roze trekt mijn aandacht. Op dit moment heb ik nog één van Rituals liggen die op moet.

  BeantwoordenVerwijderen