My new Public Desire Heels

Ik heb een enorme verslaving als het aankomt op schoenen. Hakken, met name. Laarsjes, boots, pumps; noem het maar op. Mijn nieuwste aanwinst? Deze prachtige laarsjes van Public Desire! Ik kocht deze laarsjes nog niet zo lang geleden en deel ze vandaag graag met je! 

Wat betreft het merk Public Desire kan ik heel eerlijk zeggen dat ik hier nog niet bekend mee was. Ik had het eigenlijk nog nooit eerder voorbij zien komen, al trokken deze laarsjes gelijk mijn aandacht. De kleurencombinatie is prachtig, de hakhoogte is perfect én de prijs was ook nog eens bijzonder aangenaam.

Deze laarsjes kosten mij namelijk slechts €44.95! Niet in de sale, gewoon de normale prijs; een heel betaalbaar merk. En natuurlijk zie je dat wel bij de hak en zul je het op den duur gaan merken, al heb ik inmiddels zoveel verschillende schoenen dat ik daar vrijwel geen last van heb.

En wat betreft de kwaliteit hoor je mij ook zeker niet klagen! Het is net de hak waarvan ik hoop dat hij lang meegaat, het rosé-gouden is namelijk een laagje folie -om het maar even zo te noemen-. 

Maar wauw, voor de prijs ben ik heel enthousiast! Deze laarsjes van Public Desire ga ik zeker deze winter heel vaak dragen én binnenkort zul je ze ongetwijfeld ook in een nieuwe outfit post voorbij zien komen!

'' Wat vind jij van deze laarsjes?

9 opmerkingen

 1. Teresa Palm07-12-2017 10:34

  Deze zijn stunning! Echt prachtig al die roze items haha, ik oud ook van roze maar heb er weinig van in mijn kast. Vind het zo lastig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn heel mooi, maar voor mij een te hoge hak :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze lopen echt fantastisch doordat de hak zo dik is, echt een aanrader als je last hebt van hoge hakken! :)

   Verwijderen
 3. Wat een mooie laarsjes! Mijn eerste gedacht toen ik de hak was ook; whoooo hoog ;) maar inderdaad de hak is wel lekker dik en stevig, dat loopt vaak wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De hoogte valt heel erg mee hoor! Deze zijn 10.5 cm en ze lopen inderdaad fantastisch. Maar het is maar net wat je gewend bent haha. (:

   Verwijderen
 4. Ze zijn niets voor mij, maar eigenlijk zijn ze wel mega vet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie schoenen =)
  Zelf draag ik nooit hakken, ik kan er niet op lopen haha!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen