Outfit | My favourite sweater

In mijn kast zie je heel veel verschillende dingen hangen. Rokjes, jurkjes, truien; noem het maar op. Ik heb een duidelijke voorkeur wat betreft kleuren, al verschillen mijn outfits dagelijks ontzettend. Eén van mijn favoriete 'dagelijkse' outfits bestaat grotendeels uit een hele fijne sweater die ik laatst scoorde. Nieuwsgierig waarom ik deze zo graag draag? Lees dan snel verder!

Eigenlijk maakte ik deze foto puur voor Instagram -vandaar dat mijn schoenen er niet bij op staan-, maar aangezien ik zoveel leuke reacties kreeg op deze foto besloot ik er ook een artikeltje over te schrijven!

Dit is zo'n typische outfit die eigenlijk héél simpel is, maar toch tegelijkertijd heel girly en netjes. Een outfit die ik graag draag op een luie zondag of tijdens een dagje werken. Vooral de trui bevalt mij heel erg goed, je kunt hem namelijk zonder na te denken aan trekken en zo heb je vrij eenvoudig een toffe outfit!

What am I wearing;
Kraagje - River Island
Sweater - Ralph Lauren
Jas - Zara
Jeans - Tommy Hilfiger
Tas - Michael Kors

Ik was blij verrast met alle positieve reacties op mijn Instagram en besloot daarom om regelmatig outfits te gaan posten op mijn blog. Stay tuned!

'' Wat is jouw favoriete 'Cozy' outfit?

8 opmerkingen

 1. Teresa Palm05-12-2017 09:29

  Ik vind hem onwijs leuk die trui, en wat heb je prachtig haar! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit! Vind de jas heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit weer =)
  Echt een mooie sweater!
  Liefs Jorinda Gl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, zeker vaker outfitposts gaan maken! Ik vind je kledingstijl erg leuk en ben benieuwd naar meer looks.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele toffe outfit! Ik ben altijd maar basic gekleed, maar dit vind ik ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen